La-Z-Boy Sleeper Sofa Recenzije Komentari

8 Comments
Dodajte komentar
Maureen McAteer
4. marta 2019. u 08:27 časova

Malo sam iznenađen komentarima u vezi sa vazdušnim dušekom. Pre mnogo godina kupio sam prelepu sofu za spavanje za svoju ćerku i zeta. Oni će spavati ove noći, jer su spavaće sobe bile potrebne za njihovo troje dece, dok ne kupe veći dom. Kupio sam plan zaštite. Posle nekoliko godina, dušek je počeo da curi. Pozvao sam La-Z-Boy-a i odmah su poslali drugi dušek besplatno. Desilo se još jednom i ponovo je poslat novi dušek besplatno i bez muke. Bio sam toliko impresioniran pokrivenošću da sam kupio sofu za spavanje La-Z-Boy za svoj dom – imao sam 7 godina bez problema i sada je to dodatna sofa za goste u domu moje ćerke. Нема проблема. Pumpa je uvek radila savršeno. Verujem da je važno kupiti prošireni plan zaštite sa velikim artiklom kao što je njihov kauč na razvlačenje, baš kao što biste to učinili sa bilo kojim drugim velikim artiklom. Sada tražim kauč na razvlačenje za svoju kućnu kancelariju / sobu za goste i gledam nekoliko prodavnica nameštaja u mojoj blizini. Kvalitet koji sam video na sofama za spavanje u ovim drugim prodavnicama jednostavno se ne može porediti. Iskreno, plašim se da kupim bilo šta drugo osim La-Z-Boy-a.

Одговорити

Odgovori

Jess RJ
4. marta 2019. u 20.58 časova

Evo nekoliko sofa kreveta koje smo isprobali zajedno sa vodičem o tome šta da tražite dok kupujete:
https://www.gov-civil-aveiro.pt/best-sofa-bed-reviews/

Одговорити
Kris V
8. septembra 2018. u 16.10 časova

Možete kupiti rezervne vazdušne komore/pumpe za mnogo manje od proizvođača
Potražite airdream dot net



ариана гранде некад и сада 2016
Одговорити
Val Friskie
29. jul 2018. u 21.30 časova

Kupili smo ovu kožnu sofu za spavanje.
Razmak između dušeka i glave sofe je problem sa jastucima koji padaju između procepa!
Takođe i gubitak vazduha u dušeku dok gosti spavaju.
Ne bih preporučio vazdušni dušek za spavanje ako kupujete.



Одговорити

Odgovori

Chris
8. septembar 2018. u 16.08 časova

Zamenski dušek/pumpe se mogu kupiti direktno od proizvođača Air Dream za mnogo manje. Zamenska vazdušna komora je 99 dolara, nova pumpa 55 dolara
https://www.airdream.net/air-dream-parts-c-0_21.html?osCsid=8eq92kfsa1q0v9hguqdfusc452



Одговорити

Odgovori

chuck winn
25. decembar 2018. u 22:17

Hvala vam puno na informacijama o proizvođaču.
Kontaktiraću ih pošto je danas Božić, a oni su naravno zatvoreni.
Ovo je od velike pomoći i čini me zaista srećnim!
Srećan Božić Chris!

Одговорити
Raul estrada
6. jul 2018. u 14.45 časova

Ponovo ćemo zameniti vazdušni dušek jer dušek propušta vazduh. Rečeno nam je da je cena 400,00. Posedujemo kauč za spavanje 9 godina i povremeno ga koristimo bez zloupotrebe. Smatramo da ovo nije izdržljiv dušek i da je cena njegove zamene skupa. Razmišljam o tome da ga zamenim nekim drugim dušekom, ali ovaj pregled nije ponudio dovoljno informacija da bi doneo dobru odluku.

Одговорити
Betsy Nixon
19. maja 2018. u 19.20 časova

Kupio sam sofu za spavanje sa vazdušnim dušekom pre nekoliko godina, smatrao sam da je udoban i bio sam zadovoljan njome sve dok dušek nije počeo da gubi vazduh, a onda je pumpa iznenada prestala da radi. Nije bio toliko korišćen i nije bilo zlostavljanja za spavača, tako da sam veoma razočaran što je dušek pokvario. Nije isplativo zameniti dušek ili pumpu iz Lazy Boy-a. Nema dugotrajne upotrebe na dušeku ili pumpi. Za razliku od dušeka sa oprugama, nisam očekivao da će ovo pokvariti ili se istrošiti. Pozvaću štab lenjivih dečaka i videti da li mogu da dobijem zamenu po razumnoj ceni. Upravo sada čujem 300,00 do 600,00 za zamenu dušeka i preko 200,00 za novu pumpu.



Одговорити

Ostavite odgovor. Otkažite odgovor

Ваша емаил адреса неће бити објављена.Обавезна поља су означена*

Komentar

како су се кардашијанци прославили

ime*

e-pošta*

да ли Ким Кардашијан има лажну задњицу

Ocena0

Lokacija

Sačuvaj moje ime, imejl i veb lokaciju u ovom pregledaču za sledeći put kada budem komentarisao.

Ovaj sajt koristi Akismet da smanji neželjenu poštu. Saznajte kako se obrađuju podaci o vašim komentarima .

  • Recenzije dušeka
    • Najbolji ukupni dušeci
    • Vazdušni dušeci
    • Sofa Beds
    • Sectional Sleepers
    • Najbolji futoni
  • Najbolji po ceni
    • Dušeci ispod 2000 dolara
    • Dušeci ispod 1000 dolara
    • Dušeci ispod 500 dolara
  • Dušeci
  • Jastuci
    • Jastuci za hlađenje
    • Čvrsti jastuci
    • Jastuci za hrkače
  • Listovi
    • Najbolji ukupni listovi
    • Satenski listovi
    • Fitted Sheets
    • Egipatski listovi
    • Listovi od mikrovlakana
    • Jersey Sheets
Uporedite proizvodeUporedite proizvode
Ступите у контакт

Занимљиви Чланци

Популар Постс

Anketa Nacionalne fondacije za spavanje 2020. Sleep in America® pokazuje alarmantan nivo pospanosti i nizak nivo akcije

Anketa Nacionalne fondacije za spavanje 2020. Sleep in America® pokazuje alarmantan nivo pospanosti i nizak nivo akcije

Pena protiv opružnih dušeka

Pena protiv opružnih dušeka

Растућа породица! Научите све о Леигхтон Меестер и ћерки Арло Даи Адама Бродија

Растућа породица! Научите све о Леигхтон Меестер и ћерки Арло Даи Адама Бродија

„Сезона је! Божићни украси породице Кардашијан-Џенер: фотографије њихових домова

„Сезона је! Божићни украси породице Кардашијан-Џенер: фотографије њихових домова

Спарклерс! Веренички прстенови Никки Беле од Артема и Џона Цена у поређењу: фотографије

Спарклерс! Веренички прстенови Никки Беле од Артема и Џона Цена у поређењу: фотографије

Колекција тетоважа Миранде Ламберт није ~Сометхин’ Бад~! Погледајте фотографије, значења иза дизајна

Колекција тетоважа Миранде Ламберт није ~Сометхин’ Бад~! Погледајте фотографије, значења иза дизајна

Оох Ла Ла! 3. сезона „Емили у Паризу“: Сазнајте датум изласка, глумце, погледајте нове фотографије и још много тога

Оох Ла Ла! 3. сезона „Емили у Паризу“: Сазнајте датум изласка, глумце, погледајте нове фотографије и још много тога

Ким Кардасхиан даје обожаваоцима обилазак свог СККН-а од КИМ канцеларије: Унутар изложбеног салона, Глам собе и још много тога

Ким Кардасхиан даје обожаваоцима обилазак свог СККН-а од КИМ канцеларије: Унутар изложбеног салона, Глам собе и још много тога

Kognitivno-bihejvioralna terapija za nesanicu (CBT-I)

Kognitivno-bihejvioralna terapija za nesanicu (CBT-I)

Бацхелор Натион Бабе! Погледајте „Бацхелор ин Парадисе“ најбоље фотографије бикинија алум Сарах Хамрицк

Бацхелор Натион Бабе! Погледајте „Бацхелор ин Парадисе“ најбоље фотографије бикинија алум Сарах Хамрицк