Komentari o pregledu dušeka Nectar

109 Comments
Dodajte komentar
Ешли
21. januara 2021. u 12:02

Moje iskustvo sa Nectarom je bio vrtlog materijala lošeg kvaliteta, loše usluge za korisnike, dezinformacija i beskrajnog čekanja.

Naručio sam Nectar dušek tokom rasprodaje za praznik rada, zajedno sa ramom kreveta King Size. Svi moji predmeti su se isporučivali odvojeno, što je predstavljalo gnjavažu jer sam imao ogromnu tešku kutiju za krevet u svojoj dnevnoj sobi dok sam čekao da madrac stigne kako bih mogao sve da postavim. Takođe sam se brinuo zbog toga, jer je uzglavlje/ram imao samo 50-dnevni povratni prozor, a čuo sam da bi mogle da prođu nedelje dok dušeci ne stignu – kako bih mogao da kažem da mi se sviđa okvir bez dušeka? Kontaktirao sam korisničku podršku i oni su me uverili da će moj rok za povratak početi onog dana kada stigne ostatak moje porudžbine, a ne datuma kada je stigla uzglavlje, kako bi mi dali dovoljno vremena da ga isprobam.

Brzo napred do kada je stigao naš Nectar dušek, pa smo sve raspakovali i postavili. Odmah sam bio zaprepašćen kvalitetom uzglavlja. Materijali su bili slabašni, presvlake su mirisale kao da su bile u požaru u skladištu (ovo je trajalo nedeljama), ali se činilo dovoljno čvrstim kada je sve bilo zajedno, a dušek je bio na njemu, pa smo ga isprobali.
Nakon nekoliko nedelja spavanja na njemu bez problema, počeli smo da primećujemo da je krevet klimav i da je ispuštao klimave zvuke. Dakle, odlučili smo da ga vratimo na povraćaj novca. Kontaktirao sam službu za korisnike Nectar-a da obradim povraćaj i rekli su mi da smo izašli iz okvira od 50 dana. Rekao sam ne, nismo, ostalo nam je malo vremena jer nam je rečeno da će 50 dana početi kada madrac stigne, ali predstavnik je insistirao da to nije istina. Pokušao sam da se povežem sa menadžerom, a niko nam nije pomogao. Dakle, nismo imali sreće. Rečeno nam je jedno pa drugo – lagali su nas.
Prošlo je oko mesec dana i, usred noći, probudili smo se od iznenadnog osećaja pada. Centralna šipka se srušila ispod kreveta. Bilo je zastrašujuće probuditi se, ali bili smo dobro, nismo povređeni, i hvala Bogu da mačke nisu bile ispod kreveta bar jednom, ko zna šta se moglo dogoditi. Pokušali smo da popravimo šipku, ali je očigledno bila uvrnuta i nije se poravnala kako treba. Takođe smo videli da se tanka plastična zaštita na potpornim stubovima istrošila i da je tokom pada na nekoliko mesta izdubila naše drvene podove.



Za njihovu čast, Nectar je tražio slike problema i ponudio da pošalje zamenu. Privremeno smo kaldrmisali stvari najbolje što smo mogli i oprezno nastavili da spavamo na okviru dok smo čekali. Pa, zamena se nije pojavila kada je rekla da je trebalo. I srećom, te noći smo se probudili u još jedan još strašniji kolaps, ovog puta kada su otkazali i stubovi uzglavlja. U ovom trenutku smo mogli da vidimo da su zavrtnji bukvalno istrošeni kroz jeftini metal potpornih greda.



Ponovo sam ih kontaktirao, rekli su da je porudžbina propala i uskoro bi trebalo da dobijemo zamenu. Navodno, to bi bilo danas. U međuvremenu smo spavali na podu. Ali iskreno, nakon što sam video kako se slava nosila, plašim se da spavam čak i na novom. Ovi materijali mogu biti dovoljni za blizanac ili čak pun krevet, ali ne postoji način da je ova stvar napravljena da izdrži težinu dve odrasle osobe.



ницки минај плен прави или лажни

Samo smo hteli povrat novca. Ali Nectar nam je to onemogućio i sada smo zaglavili sa ovom jeftinom imitacijom okvira za krevet.
Takođe, trebalo bi da znate da ove prodaje uopšte nisu prodaja. Ovo su cene koje su uvek dostupne. Okvir kreveta, za koji se tvrdi da vredi 650 dolara, možda bi se prodao za 120 dolara u diskontnoj radnji. To je neverovatno jeftino. Neko drugi u recenzijama je primetio da ga možete naručiti od Valmarta (pod drugim brendom) za 200 dolara (verifikovao sam da je to tačno).

Što se tiče dušeka – u redu je. Nije sjajno, ali dobro.

Одговорити

Odgovori

Carrie
21. februar 2021. u 14:52

Obratite se kompaniji za izdavanje kreditne kartice. Ako ste još uvek u roku od 90 dana od prvobitne kupovine, oni bi trebalo da budu u mogućnosti da to urade umesto vas.



Одговорити
lepa P
6. januara 2021. u 03:07

4 od 5 zvezdica??? ne mislim tako. I ja sam naučio na teži način i pokušavao sam da vratim ovaj užasni dušek. Mora da postoji grupna tužba. Previše je prevareno od strane ove kompanije i ima tačna iskustva. Nikada više neću kupiti mat na mreži. Lažne kritike. Pošteni skinuli. Dobro je da postoje i druge veb stranice na kojima ljudi objavljuju istinu. Šteta što sam ih video prekasno. Poželite mi sreću da vratim svoj novac čak i nakon što mi je rečeno u e-poruci da ću dobiti puni povraćaj novca.

Одговорити
Nezadovoljan kupac
25. novembar 2020. u 21:24

Nektar mi je prodao dušek sa odvratnim crvenim mrljama koje liče na krv, a zatim odbio da mi vrati novac. Ne verujte ovoj kompaniji! Ne dajte im svoj novac!

Одговорити
Joe Mayer
30. oktobar 2020. u 16.02 časova

Predstavljam vam najgore korisničko iskustvo koje sam ikada imao. Naručio sam svoj dušek pre 22 dana i narudžbina tek treba da bude isporučena, stalno sam se obraćao skriptiranim porukama i ništa osim komentara da su sada odložene. Obećavaju dostavu od 5-7 dana, ali to je čista laž. Jedini odgovor koji sam dobio je da će možda biti pomeranja na njemu sledeće nedelje, pretpostavljam, još jedna laž. Ne gubite vreme sa ovom kompanijom. Od prvog dana su me tretirali kao đubre i gurali me bez ikakve pomoći njihovih zaposlenih. Neće mi dozvoliti da vratim novac jer su ga prebacili u fazu obrade nakon nekoliko mojih pritužbi na kašnjenje, ali je sada u toj fazi već 4 dana. U ovom trenutku me čak i nije briga za dušek, samo mi vratite novac da više ne moram da spavam na vazdušnom dušeku.

Одговорити

Odgovori

oleg
25. novembar 2020. u 10.47 časova

Apsolutno se slažem sa vašim komentarima, imao sam isto iskustvo, nikad ne želim ni da čujem za ovu usranu kompaniju, bacanje novca

Одговорити
Suzanne
27. oktobar 2020. u 15.11 časova

Nakon opsežnog istraživanja dušeka od memorijske pene za spavanje na boku, kupio sam Nectar. NAKON kupovine naišao sam na neke sajtove poput ove na kojima je negativna nakon negativne kritike objavljena, tačnije o njihovoj isporuci. Nakon što sam prevazišao svoju početnu paniku, odlučio sam da, pošto je sam dušek ono što sam tražio, dao sam ostavku da će možda trebati nedelje da mi ga isporuče. Poručio sam u četvrtak, 22. oktobra u kasnim jutarnjim satima i dobio sam dušek i besplatne artikle (najverovatnije ne vredne 300 dolara koje reklamiraju - ali sam previše realan da bih pomislio da će biti) danas pre 12 popodne. Ne znam da li je to bila sreća, lokacija ili kompanija koja je preispitala svoje standarde isporuke, ali to što je sve stiglo ovde za manje od nedelju dana bilo je veoma lepo iznenađenje. Засада је добро.

Одговорити
frances ribaudo
30. septembar 2020. u 13.45 časova

Želim da vratim dušek, previše je mekan. Oni žele mnogo slika dušeka, uključujući slike nekih oznaka do kojih ne mogu da dođem kao dušeka u krevetu na padajućoj platformi. Ne mogu da podignem dušek, samo podignem uglove da promenim posteljinu. Još jedan problem nema ručke na dušeku za podizanje. Da li je neko pitan za slike? Ne verujem u povraćaj novca sa vraćanjem.

Одговорити

Odgovori

J zeleno
20. decembar 2020. u 16:56

Kupljeni nektar nikad više užasan dušek i šokantna korisnička služba

Одговорити

Odgovori

Julie berglund
27. decembar 2020. u 8:44

Imao sam užasno vreme sa Nectar-om sa mojim dušekom koji je obećan da će ga preuzeti rezervisan i nikada se nisam pojavio, a zatim su me zamolili da pošaljem fotografije besplatne posteljine, sada ne razumem zašto to nikada nisu tražili pri prvom kontaktu. Poslao sam fotografije nove posteljine i čekam odgovor, ali mislim da će možda morati da se uključi advokat da bi mi vratio 649 funti. Imao sam dušek samo mesec dana

Одговорити
NJEGOVO
1. novembar 2020. u 00:33

Kontaktirao sam ih danas (10/31) nakon što sam dobio svoj dušek 28.10. Moj dečko je istraživao krevete, čitao recenzije itd. i nakon 3 nedelje od naručivanja hibridnog dušeka, sa kašnjenjem isporuke posle kašnjenja, otkazala sam hibrid i naručila Nectar.

Imao sam dušek 2 noći (idem na 3) i već sam frustriran. Za mene, ovaj dušek zadržava previše toplote mog tela, za šta sam se nadao da neće. Ja sam prirodni grejač i nisam dobro spavao jer se osećam kao da sam u sauni kada sam na Nektaru. Čak sam i smanjio vazduh na 65 i trenutno sam u krevetu bez pokrivača, ali vrućina je baš tu.

Dakle, pozvao sam ih danas jer nema šanse da čekam minimum 30 dana da obavestim nekoga da ovaj dušek ne radi za mene. Nakon 1 sat i 42 minuta razgovora sa predstavnikom koji je pričao u krug, odbijao da mi kaže gde se nalazi pozivni centar, rečeno mi je da će mi poslati novi dušek. Objasnio sam da ako je to isti dušek, i dalje bi zadržao toplotu mog tela i da to nije rešenje, već samo produžava problem. Stavila me je na čekanje oko 6 puta da bih navodno razgovarala sa supervizorom da pokušamo da dobijemo rešenje, vratila se i rekla da su njeni nadzornici razgovarali o vrhuncu, ali nisu mogli ni da stave red u sistem još 12 dana, moralo je da prođe najmanje 14 dana prema politici kompanije pre nego što su uopšte mogli da pokušaju da pomognu. Btw, pošto se činilo da se razgovor odvija u krugovima, na kraju sam snimio na svom iPad-u. Dakle, rekao sam, ova kompanija sa kojom sam potrošio mnogo novca, za nešto tako izuzetno važno za mene, je u redu da me pusti da patim, a ne da spavam jer odbijaju da obrađuju naddušak još 12 dana (politika kompanije) što znači Ukupno 3 nedelje sa isporukom na osnovu prethodnih vremena isporuke.

Izvinjavam se na brbljanju, svrha je bila da vas obavestim da su odmah zatražili da pošaljem slike dušeka i oznake proizvođača e-poštom. Ni ja nisam mogao/ne mogu da podignem/pomerim dušek, invalid sam pa sam morao da nateram zeta da to uradi.

Nisam zadovoljan korisničkom uslugom/politikom. Nectar kaže da imaju rešenje, ali me teraju da čekam otprilike 3 nedelje da saznam. Verujem da ću na kraju tražiti povraćaj novca i to će verovatno biti još izazovniji proces na osnovu današnjeg poziva!

JASUCI SU UŽASNI po mom mišljenju! Veliki kraljevski jastuci su kao da imate veliku vreću sa zemljom na krevetu. Ne znam kojoj svrsi ovo služi, zbunjen sam. Manje nisu tako krute kao vreće sa zemljom za saksije, ali definitivno nisu ništa što mogu da koristim.

Takođe, politika vraćanja nije tako neverovatna. Besplatni pokloni nisu besplatni ako treba da zatražite povraćaj novca, oni navodno odbijaju iznos ovih artikala pre obrade povraćaja.

Nadam se da će ovo pomoći mojim kolegama prirodnim grejačima da donesu odluku, mrzeo bih da bilo ko drugi mora da pati jer njihovo telo proizvodi toliko toplote.

Одговорити
Whitney McClusky
18. avgust 2020. u 00:08

NEMOJTE KUPOVATI NEKTAR! Kupio sam Nectar dušek još u aprilu sa dovoljno vremena da ga isporučim na našu novu adresu dok smo se selili. Na veb lokaciji je rečeno da će biti isporučen za 2-3 radna dana. nakon 5 ili 6 dana još uvek nije isporučen. Kretali smo se i spavali na podu. Kontaktirao sam Nectar i rekao da samo želim da otkažem svoju porudžbinu kako bih mogao da kupim dušek lokalno i da siđem sa poda. Odbili su da otkažu moju porudžbinu iako nije poslata. Podneo sam zahtev sa svojom bankovnom/debitnom karticom i novac mi je vraćen……… ALI SAČEKAJTE, tu se ne završava. Otprilike mesec dana nakon mog zahteva, Nectar dušek se pojavljuje na mojim vratima. Nectar je tada odbio tužbu sa dokazom da je predmet isporučen i moja kartica je ponovo naplaćena za dušek. Zatim sam morao da započnem proces povratka sa Nectarom. Brzo su odgovorili i podigli neotvoreni dušek. onda su odgovori postali manji ili se samo ponavljali. Prošlo je mesec i po dana, a još uvek nisam dobio povraćaj novca. Kažu da zahtev nije zatvoren, ali sam razgovarao sa odeljenjem za potraživanja u mojoj banci i ono je ponovo zatvoreno kada je moja kartica naplaćena pre više od mesec dana. Oni nisu poštena kompanija dostojna poverenja.

Одговорити

Odgovori

Roxana Campos
24. septembar 2020. u 14:32

NE UZIMAJTE OVAJ KREVET. Ovo je najgore korisničko iskustvo koje sam ikada imao u životu. Dušek, jastuci i posteljina su veoma lošeg kvaliteta. Sačuvajte sebi problem i izbegavajte ga po svaku cenu

Одговорити
Amy Mischler
6. avgust 2020. u 19:27

Kupio sam svoj nektar dušek 2017. Veoma je udoban, ali vruć. Menjam spavaće sobe jer nisam mogao da spavam gde je dušek bio toliko vruć da se budiš više puta noću. Tako se moja starija mačka naljutila na mene što sam nabavila novu mačku i piškila je po krevetu bez mog znanja neko vreme. Nije velika stvar, zar ne? Imao sam garanciju da zamenim poklopac iz bilo kog razloga. Nectar odbija da poštuje garanciju za zamenu poklopca. Dakle, lagali su o ovome o čemu je još Nectar lagao, možda o kvalitetima ili sigurnosti materijala? Веома разочаран. Nikada više neću kupovati od Nektara.

Одговорити
MJ
4. avgust 2020. u 9:05 časova

Slično iskustvo. Luksuzni besplatni predmeti bili su šala. Neudobni jastuci. Listovi kao na Amazon mikrovlaknima za 20 dolara. Podloga za dušek na Ebai-u 24 dolara. Korisnički servis je noćna mora. Pokušao sam da otkažem nakon takvog zeznuća sa mojom narudžbom, dušek je došao sledećeg dana. Vreme čekanja na telefonu duže od jednog sata, onlajn ćaskanje još gore. Odgovor e-pošte je loš.
Nadamo se da će se dušek vremenom pokazati da izdrži. Ne bih preporučio ovu kompaniju. Nedavno je kupila kompanija pod nazivom Resident. Buyer bewarw.

Одговорити

Odgovori

Tonja E
13. septembar 2020. u 11.18 časova

Kupio sam dušek i podesivi okvir kreveta 26. jula, rečeno mi je 7-14 radnih dana za isporuku za veb stranicu okvira navedenog 7-21 radni dan. Više puta sam ćaskao i zvao e-poštom jer je dušek isporučen, ali okvir nikada nije isporučen, pokrili su 6+ popusta na koje su primenjena samo 3, moj okvir sada prikazuje isporuku do 23. avgusta i odbijaju da odgovaraju na e-poštu ili ćaskaju. Uklonili su moju recenziju sa svoje veb stranice. Podneo sam žalbe FTC-u i BBB-u. ZBOG VAŠEG RAZUMA, MOLIMO NAĐITE JOŠ JEDAN KREVET ZA KUPOVINU. Oni su nepošteni, neetički i nemoralni.

Одговорити

Odgovori

Debi Shaw
22. septembar 2020. u 21:44

OMG, ne možete da verujete kako bih voleo da sam pročitao ove recenzije pre nego što naručim podesivi okvir, dušeke i navlake za dušeke. Jastuci su bili besplatni. Poručio sam 3.7.2020 i JOŠ NISAM je dobio!!! Rečeno mi je najmanje dva puta da je moj okvir ušao, samo da bi ga dali nekom drugom, čija je narudžbina stavljena NAKON MOJE!!! Ista osoba je napisala da mi je Nektar stvarno zeznuo porudžbinu!!! Dali su mi korekciju od mizernih 100 dolara, što nije ni 10%!!! Potrošio sam preko 1600 dolara!!! Nedavno je došao moj okvir, ali je dat nekom drugom! Ovo je NAJgora korisnička služba koju sam IKADA SUSRETAO! Stavio sam do znanja da njihova mala korekcija od 100 dolara na mom računu VIŠE NIJE prihvatljiva!!! Zaslužujem mnogo više!!! Takođe sam im rekao, dva puta, da ako NEĆE odmah da isporuče i postave moju porudžbinu, mogu samo da je OTKAŽU I da mi vrate novac za TRI MESECA koja sam već platio!! I ja NIKAD više neću poslovati sa ovom pokvarenom firmom!!! Oni samo ignorišu moje želje i zahteve da otkažu moju porudžbinu i vrate mi račun novac koji su mi očigledno ukrali! БЕЗ ОДГОВОРА!!! Najneprofesionalnija kompanija ikada!!! Njihova stalna arogancija i potpuna nezainteresovanost da se dobro ophode prema svojim klijentima, sustići će ih i srušiti njihov posao!! Pronašao sam ime i adresu preduzeća za predsednika i izvršnog direktora. Planiram da mu pišem da vidim da li ima pojma o ispravnoj službi za korisnike. Ili čak briga koliko se loše tretiraju njegove mušterije!!! Ako i dalje ne dobijem zadovoljstvo, podneću žalbe Birou za bolje poslovanje I Državnom tužilaštvu. Dobio sam sve informacije koje su mi potrebne za to. Pročitao sam recenzije o dušeku i podesivom okviru u članku o 20 najboljih dušeka za 2020. Žao mi je što do sada nisam pročitao ove recenzije. Naučio sam veoma važnu i bolnu lekciju. Bio sam sjeban! Ljut sam i osećam se tako glupo! Svakako se nadam da mi neće praviti probleme da vratim novac, kao što su to činili do sada!! Kako ova užasna kompanija može dobiti toliko sjajnih recenzija??? Zaista ne razumem! Hvala što ste podelili svoju priču!!!

Одговорити

Odgovori

Valerie Dunworth
5. oktobar 2020. u 17:42

Primetio sam različitu konzistenciju sa leva na desno od dušeka nakon 10 dana.. zvao sam i tražio slike itd.. uradio ovo i pokazao jasno različite mere. Zatražena zamena! Rekoh ne da je u opsegu udubljenja od 1,5′... činjenica da je jedna strana kreveta potpuno mekša od druge je moj problem, ali oni jednostavno ignorišu tu tačku. DISKUSIJA ZAVRŠENA!

Одговорити
STEVEN BERTOLDI
3. avgust 2020. u 19:06

Kupovina ovog kreveta je najgore iskustvo kupovine u mom životu

Moj prvi dušek (King) koji sam kupio bio je neispravan (5 inča prekratak). i primljeno posle nedelja

шта је био Ким Кардашијан за Ноћ вештица

Onda je moj zamenski dušek, koji sam morao da kupim pre povrata novca (California King) bio pogrešan krevet. Poslali su mi kralja!!

Dobio sam dva pogrešna/defektna dušeka!

Još uvek radim na svojoj narudžbini više od 2 meseca i NE VIDI SE KRAJ.

MOLIM VAS NE KUPUJETE.

Одговорити
Шта год
27. jul 2020. u 23:52

Spisak žalbi se nastavlja i dalje. Где почети? Besplatne posteljine, presvlake za dušeke i jastuci su dobijeni od nasumičnih prodavaca lol, čak ni od nektara. Sve stvari imam u razmaku od nekoliko nedelja, osim pudera. Ja to još uvek nemam. Imaju prodajne dane na kraju ZNAJUĆI da nemaju zalihe nedeljama, ako ne i mesecima, NITI nikome govore koliko će im trebati da prime artikle. Još uvek ne znam kada ću dobiti svoju osnovu. Ovo društvo je odvratno. Oni nemaju telefonsku liniju za klijente i klijenti čekaju na mreži u ćaskanju SATI pre nego što im se pomogne. Samo danas sam čekao 4,5 sata da mi se pomogne. 4,5 SATA!!!!!!!!!!!! Kompanija ne daje svojim zaposlenima resurse koji su im potrebni da efikasno pomognu klijentima. Predstavnici BUKVALNO POGAĐAJU KADA ĆETE DOBITI SVOJE STVARI. Pišem pismo štabu. Ako neko drugi takođe želi da napiše pismo, pošalji ga Resident by Nectar na 2000 University Avenue El Palo Alto, CA 94303 SAD. Broj telefona 888-863-2827

Одговорити

Odgovori

A. Golding
29. jul 2020. u 15:18

Hvala vam što ste podelili šta se desilo sa vašom narudžbom. Nedavno sam objavio ovde nekoliko puta. Molimo pročitajte moje iskustvo sa Nectar-om objavljeno pod A. Golding.

Одговорити
Christy Vazquez
25. jul 2020. u 20:24

Naručio sam dušek i podesivi okvir kreveta krajem aprila. Nije bilo reči o kašnjenju isporuke, ali se očekivalo. Dobio sam dušek u roku od mesec dana i udoban je. Malo mekše nego što se očekivalo, ali sam zadovoljan dušekom. 60 dana nakon što je originalna porudžbina poslata, dobio sam podesivi okvir kreveta. U međuvremenu sam kontaktirao Nectar putem telefona/e-pošte, a korisnička služba je noćna mora. Ne možete doći do nikoga, a kada to konačno uradite, isecite i nalepite odgovore koji ne rešavaju nijednu vašu zabrinutost. Svaki odgovor je od novog predstavnika, tako da ne stižete nigde. Okvir kreveta koji sam dobio je očigledno bio korišćeni / vraćeni predmet. Bio je užasno izgreban, nedostajao mu je motor, pukao je zavrtnje na nogama i nedostaje napajanje. Nazad na korisničku podršku i trčanje sa njima. Rekli su mi da će poslati novi i da treba da stavim stari okvir na ivičnjak da bi ga služba za smeće pokupila besplatno. U mom okrugu toga nema. Skupo je pokupiti stvari u vašoj kući, tako da sam morao da iznajmim kamion za transport i odvezem ga na deponiju da ga odložim uz naknadu. Prođe još mesec dana spavanja na dušeku na podu (ukupno preko 90 dana) i pitam za povraćaj novca u ovom trenutku. Nectar na kraju odgovara da moram da budem u roku od 50 noći da bih dobio povraćaj novca. Za ARTIKL za koji trenutno plaćam i koji tek treba da SPAVAM. Ovo je bio izuzetno frustrirajući proces. Ako tražite dušek, sada postoji mnogo sjajnih ponuda u prodavnicama od cigle i maltera. Provedite u svojoj zajednici i ostavite ovu kupovinu dušeka na mreži. Nije vredno muke. Лекција научена.

Одговорити
B. Trapp
24. jul 2020. u 9:57 časova

Imam isti problem sa povratkom koji su mnogi dali iskustvo. Jedna stahl taktika za drugom. Prijavljujem ih boljem poslovnom birou ako nemam odgovarajuće rešenje za ovu tobožnju garanciju. Bilo je potrebno nekoliko e-poruka i sa svakim oni daju predloge da kupite neki od njihovih drugih dušeka. Sada žele da zadržim dušek sa opcijom po sniženoj ceni. Postajem veoma uznemiren njihovom taktikom. Ne bih preporučio ovu kompaniju.

Одговорити

Odgovori

Jayne
28. avgust 2020. u 10:23

Prolazim kroz ove taktike odlaganja upravo sada! Šaljem e-poštu od maja 2020. i skoro je septembar 2020. Sve što rade je da se izvinjavaju i odugovlače da daju uputstva kako da vrate svoj dušek! Zašto ne postoji broj korisničke službe za razgovor sa osobom?!! Ne želim dušek i neće mi reći kako da se vratim. Najgore iskustvo ikada!

Одговорити

Odgovori

Boni
3. septembar 2020. u 10.54 časova

Upravo sam počeo da započinjem proces povraćaja novca, nakon što sam pročitao ove komentare, nisam toliko pun nade, ali sam razgovarao sa stvarnom osobom u odeljenju za vraćanje. Evo njihovog broja 8884254854

Одговорити
Bojan peovski
18. jul 2020. u 23:19

Da im mogu dati nula zvezdica, dao bih. Mutna i neetička kompanija i užasna i nepostojeća služba za korisnike. Nakon što smo nekoliko nedelja probali dušek, odlučili smo da nije za nas i pokrenuli smo povratak. Ukratko, refundirali su samo oko 50% početne kupovne cene, jer prema njima nismo vratili besplatno koje su uključili, a koje nismo mogli da odustanemo kada smo dobili dušek. Kakva mutna praksa. Oni vas mame da kupite svojom politikom povrata od 365 dana, a onda vas zajebaju izgovorima. Držite se dalje od ove kompanije. Na kraju smo otišli sa dušekom od avokada.

Одговорити

Odgovori

Jim Bowen
17. septembar 2020. u 21:54

Kupio sam nektar san king-size i nije uspeo zbog neprijatno tople memorijske pene. Kada sam kontaktirao Nectar, agent na telefonu je nagovestio da je moja telesna težina možda uzrok viška toplote - ja sam muškarac od 160 funti! Sada sam počeo da vežbam na ovom dušeku i da ga koristim kao trampolin - sa punom namerom da ga vratim.

Moja lična sumnja je da će ova kompanija, kao i mnoga druga nova deca sa dušekom u bloku, ubaciti što više novca u džep, pre nego što propadne i zaobiđe bilo kakve povraćaje od 365 dana.

Одговорити
Dylan
15. jul 2020. u 14:03

Vau. Zaista bih voleo da pročitam sve ovo pre kupovine. Nikada više neće proći kroz njih. Potrošeno je 1100 dolara da dobijemo gomilu dodatnih artikala, nismo dobili NIKAKVE stvari, a nismo dobili ni krevet koji smo naručili. Umesto toga, poslali su nam dreamcloud, koji volimo i koji ćemo zadržati, ali ne preporučujem kupovinu dreamcloud-a jer je u vlasništvu iste kompanije. Najgora usluga za korisnike. Voleo bih da smo ostali sa Nest posteljinom. Nije imao problema sa njima. Teško je poverovati da je ovakva kompanija u stanju da zadrži ova negativna iskustva u tajnosti. НЕ КУПУЈУ.

Одговорити

Odgovori

Chris
24. jul 2020. u 4:38 časova

Kupio sam madrac veličine kraljice zajedno sa podlogom. Dušek radi dobro, ali je osnova veoma lošeg kvaliteta. Nije trajalo ni 2 meseca pre nego što se potpuno raspao! Ovi temelji NISU pokriveni doživotnom garancijom. I, korisnička služba mi trenutno pokušava da vrati novac.

Одговорити

Odgovori

Suzanne
12. avgust 2020. u 18:14

Voleo bih da sam pročitao više recenzija kupaca pre kupovine. I mi smo dobili osnovu koja čini aspekt kretanja ovog dušeka šalom. Nisam siguran od čega je napravljen, ali veoma je slab i fleksibilan za šta znam da ne bi trebalo da bude. Očekujem da ću imati teškoće da dobijem povraćaj sredstava za fondaciju, ali ću svakako nastaviti s tim. Prekasno je da dovedemo našu kompaniju za kreditne kartice jer smo u tome od juna, a sada je avgust. Fondacija je stigla prošle nedelje. Plaćeni su tako da verovatno neće brinuti na ovaj ili onaj način na bilo šta od ovoga. Kada je dušek potrajao mesec dana, a onda bez okvira još mesec dana, činjenica da moja trudna snaja (rok u septembru) nije mogla da spava na podu – to ih nije ni malo motivisalo. Da ne spominjemo da je pristup korisničkoj službi noćna mora. Pretpostavljam da u ovom trenutku nemamo izbora da težimo zadovoljstvu, ali ćemo svima svuda savetovati protiv ove kompanije.

Одговорити
Thomas Swales
8. jul 2020. u 15:53

Korisnički servis je užasan!! Naručili ste superking dušek i dobijte king size DVAPUTA!! Treći put kada se kombi pokvario zatražio je da otkaže porudžbinu i oni su preuzeli sledećeg dana. Još uvek čekam na povraćaj novca i nemam dušek. Ne kupujte osim ako ne želite da spavate na sofi nedelju ili dve.

Одговорити
Faiyaz
4. jul 2020. u 14:43

Nektar dušek je najgori. Ne rasipajte svoj novac. Verujte mi da sam kupio jedan, ali ne mogu da spavam na njemu.

Одговорити

Odgovori

Faiyaz Siddiq
17. jul 2020. u 07:05 časova

Nektar je veoma iskren. Kupio sam dušek, ali je bio mekan, poslao sam im e-poštu, a oni su vratili dušek i vratili mi pun iznos novca, tako da hvala Nectar.

Одговорити

Odgovori

Aimee
21. jul 2020. u 21:45

Koliko je vremena trebalo da se dobije povraćaj novca i da li su podigli dušek. Pokušavam da se nosim sa ovim već 3 meseca.

Одговорити

Odgovori

Bree
7. februar 2021. u 00:28

Hej, Aimee, da li te je neko ikada kontaktirao i da li si mogao da dobiješ povraćaj novca? Imam svoju dve nedelje i ove povratne recenzije mi izazivaju noćne more. Nadam se da vam je uspelo! Samo želim malo nade da dobijem svoj novac nazad

Одговорити

Odgovori

Alexa
13. februar 2021. u 19.30 časova

Hej i mene zanima ovo? Upravo sam podneo i svoj zahtev za povrat

Olivia
1. jula 2020. u 05.15 časova

Video sam toliko negativnih recenzija korisničke službe i bio sam veoma oklevan da ih kontaktiram, ali oni su zapravo bili sjajni?? Moj partner misli da je dušek previše mekan i želi nešto čvršće (nisam izbirljiv, mogu da spavam na bilo čemu) Kontaktirao sam nektar za povratak i poslali su nam besplatnu čvrstu nadstrešnicu i rekli nam da ako je to i dalje problem neće uticati naš povrat novca. Veoma sam srećan sa ovim!

Одговорити

Odgovori

A. Golding
14. jul 2020. u 12:27

Olivija,
Da, pročitao sam da će poslati
toper besplatno da zadrži originalnu kupovnu cenu dušeka.
Učinite uslugu nama čitaocima... ako vam se i dalje ne sviđa vaš dušek i onda zatražite od kompanije potpuni povraćaj novca, obavestite klijente The Sleep Judge koliko nedelja je potrebno za vaš potpuni povraćaj novca, kao i koliko e-poruka napred i nazad morate proći, PRE nego što konačno dogovore lokalnog
neprofitna dobrotvorna organizacija da dođe pokupi ga sa vaše lokacije, OK? Хвала!

S poštovanjem,
A. Golding

Одговорити
AGolding
30. juna 2020. u 4:07 časova

Ono što me razume je da su Dreamcloud i Nectar u vlasništvu iste kompanije, rezident u San Francisku, Kalifornija.
Pre više od godinu dana kupio sam njihov dušek Dreamcloud i znao sam da je prilično brzo na vrućoj strani i previše težak za mene...njihova služba za korisnike nije bila ništa drugo do ljubazna, brzo su reagovala, a nakon što sam morao da organizujem da Vojska spasa donira u krevet, vratio sam novac. Bili su verni svojoj tvrdnji da je kupac zadovoljan. Bio sam oduševljen i rekao sam im koliko sam impresioniran njihovom iskrenošću.
Na kraju sam kupio krevet od sto dolara na Amazonu koji je bio teži od Dreamclouda i morao sam da kupim toper za njega. Premotao sam godinu dana unapred i pomislio da ću ponovo pokušati da nabavim bolji dušek.
Bio sam potpuno 100% prevaren reklamama i recenzijama na NECTAR veb stranici. Da, ovaj krevet je takođe tvrd. Poslao sam nekoliko e-poruka i trčao sam.
Komplet čaršava je stigao 3 nedelje nakon dušeka i nisam ga otvorio. Zabrinut sam što su na mojoj potvrdi porudžbine naveli da će biti poslat komplet pune veličine, ali naručio sam dušek veličine Twin XL. Zato sam im poslao e-poštu da pošalju punu veličinu. Nikad nisam dobio odgovor.
Jednog dana NAKON što sam dobio pogrešnu veličinu (usput, povratna adresa je Dreamcloud, LLC sa adresom Long Beach CA), dobio sam drugi paket (nisam otvorio), od GBS Enterprises u Puleru, Džordžija. Iako ga nisam otvorio, siguran sam da je komplet pune veličine, pošto nisam ništa naručio od uznemirujuće kupovine ovog NECTAR dušeka.
Pročitao sam nešto o tome da FTC zahteva od rezidenta da odgovori na njihov upit 2019. godine, a RESIDENT se nije ni potrudio da odgovori FEDERALNOJ TRGOVINSKOJ KOMISIJI?
Morate da budete prilično arogantni samouvereni (ili, bolje rečeno, samouvereni), da oduvate agenciju koja može i samo bi mogla da vas tuži za milione da pomogne nama, niskim potrošačima koji su bili ili će biti ili će imati 100 % opljačkano od strane ove kompanije!
Молимо вас. Molimo vas da pošaljite pismo, belešku, tvit, objavu na Fejsbuku i objavite ovo snažno. D E C E P T I V E
kompanija čiji je jedini cilj preko njihovog NECTAR proizvoda da dobiju vaš novac i da se bore protiv vas sve dok mogu da vam ne vrate novac.
Rekao sam im u svom imejlu da ću kontaktirati CALIF. Guverner Newsome, CALIF. Državni tužilac i FTC.
Ako dovoljno nas potrošača kaže šta se dešava, na kraju će se nešto preduzeti da se zaustavi ova flagrantna vrsta prevare potrošača i bićemo nadoknađeni za ono što su nam nezakonito uzeli.

Одговорити

Odgovori

A. Golding
23. jul 2020. u 21:40

Odgovaram sa ažuriranjem svoje recenzije samo u slučaju da ovo pomogne kupcu koji je takođe bio opljačkan. Danas je 23. jul 2020. i dobio sam 3 različita e-poruka pre nekoliko dana, sa obaveštenjem da je kompletan povraćaj novca vraćen na moju karticu. Nisam im uopšte verovao i čekao sam dok nisam proverio i video da je deponovan nazad. Za ono kroz šta su me doveli i koliko su samo lažni, ne mogu čak ni da prikupim e-poruku sa zahvalnošću jer oni to ne zaslužuju. Nadam se da ćemo jednog dana saznati celu priču o Resident Nectar-u i Dreamcloudu. Muka mi je od toga koliko su mušterija povili i nastavljaju, skoro sam siguran. Biću presrećan kada jednog dana pročitam da je otkrivena njihova večita prevara i da su 3 vlasnika kažnjena milijardama od strane FTC-a.
Ili, nešto vrlo blizu, i svim kupcima su odmah nadoknađeni gubici.

Одговорити
Meredith
29. juna 2020. u 09:39 časova

Apsolutno najgore iskustvo ikada. Korisnička služba provodi nedelje ignorišući mejlove. Konačno je odobren povratak, ali nisu priložili obrazac za donaciju zajednici (prilično siguran da je namerno da se ovo dalje odvuče). NE KUPOVATE NIŠTA OD OVE KOMPANIJE.

Kupio sam ram, dušek, navlaku i dobio promo jastuke. Bukvalno sve je stiglo u razmaku od najmanje 1-2 nedelje, tako da čak i ako dobijete dušek nećete imati čime da ga stavite ili prekrijete do 4 nedelje pre nego što sve dobijete.

Kontaktićete korisničku podršku i stalno ćete se trčati, prvenstveno bez odgovora već godinama.

Dušek je bio užasno tvrd od prvog dana i nikada se nije poboljšao, ali morao sam da ga usišem i spavam na njemu najmanje 30 dana pre nego što sam mogao da ga vratim. Uzgred, kažu da je došlo do prekida u periodu...LAŽOVI...Na kraju sam kupio konvencionalni/hibridni dušek sa nadstrešnicom (Stearns&Foster) i voleo sam svaku noć na njemu od prve noći.

Na osnovu drugih recenzija…koje sam, inače, trebao detaljnije da pročitam pre kupovine od ove kompanije, jer je SVE istina…oni su UŽASNI kao i njihovi proizvodi), ko zna kakve poteškoće ću imati da doniram ovo užasno TEŠKO dušek za povraćaj bilo kog dela uloženih sredstava.

Odlaganja su njihova najbolja taktika, zato budite uporni. Bez obzira na ishod, prijaviću ih BBB-u i državnom tužiocu PA.

Одговорити
Ari
25. juna 2020. u 23:12

Za one koji su kupili, ili koji su zainteresovani za kupovinu dušeka na mreži, trebalo bi da budu svesni prevare koju je izvršio Nectar Sleep, koja je koliko pametna, toliko i lukava i lažna.

Nectar Sleep, kao i sve kompanije za proizvodnju dušeka na mreži, nudi probni period bez rizika tokom kojeg možete da utvrdite da li vam se sviđaju njihovi dušeci ili ne. Njihova veb stranica oglašava ovo kao, Naša kućna probna verzija 100% bez rizika od 365 noći.

Kada odete na njihovu veb stranicu da kupite dušek, oni oglašavaju promotivnu ponudu od 499 dolara besplatnog pribora uz svaku kupovinu dušeka (čaršave, jastuci, štitnici za dušeke). Čini se da je ovo vremenski ograničena ponuda, sa tajmerom za odbrojavanje na sajtu, ali je prisutna već nekoliko meseci. Takođe je napravljeno tako da izgleda da je dobrovoljno, nešto za šta morate da se odlučite, a oni su prilično agresivni prema tome da to radite, sa više iskačućih prozora i prisilnih klikova koje treba izbegavati. Ali čak i ako ne kliknete na ponudu, vaša korpa za odjavu su unapred popunjena ovim artiklima. Osim toga, nemoguće je u potpunosti ukloniti sve ove artikle iz korpe čak i ako to želite. Možda mislite, kako velikodušan. Ovim promotivnim artiklima dodeljuju naduvane, proizvoljne vrednosti i obaveštavaju vas da ste uštedeli 500 dolara dobijanjem ovih artikala besplatno. Međutim, zakopan u sitnim slovima njihovih uslova i odredbi je sledeći red, Uključeni promotivni artikli ne podležu povratu. Po povratu dušeka, vrednost uključenih promotivnih artikala biće oduzeta od ukupnog iznosa za povraćaj.

Prevara funkcioniše na sledeći način: Nektar vas tera da uz vašu narudžbu prihvatite jeftine, nekvalitetne promotivne artikle, kojima oni dodeljuju proizvoljne i naduvane vrednosti. Kada pokušate da vratite svoj dušek tokom probnog perioda, oni oduzimaju tu vrednost i zadržavaju taj novac. Dakle, nikada ne postoji način da se dobije potpuni povraćaj novca koji je implicitno obećan u njihovom probnom postupku bez rizika.

Na kraju, to je zaista probno ispitivanje bez rizika, ali samo za Nectar Sleep, a ne za potrošača. U svakom slučaju, oni će odložiti 500 dolara vašeg novca, bez obzira da li vam se sviđaju njihovi dušeci ili ne.

Upozoren je naoružan.

Одговорити

Odgovori

Lindsy Hively
19. jul 2020. u 23:26

Dogovoreno. Jeftini proizvodi u patetičnom triku na koji smo naseli.

Одговорити
Emily Joyce-Brady
18. juna 2020. u 13.29 časova

Korisnička služba je UGODNA. Nemoguće je sa nekim stupiti u kontakt telefonom, čekao sam sat vremena i niko se nije javljao. Pokušao sam da pošaljem e-poštu i niko nije odgovorio. Sada čekam da ćaskam na mreži i 95. sam u redu, niko nema vremena da čeka toliko. Osećam se izuzetno frustrirano i sve što pokušavam da uradim je da promenim adresu za dostavu.

Одговорити
Emily Joyce-Brady
18. juna 2020. u 13.25 časova

Još nisam dobio svoj dušek, daću recenziju kada dobijem. Ipak, želim da komentarišem njihovu korisničku uslugu. NEMOGUĆE je stupiti u kontakt sa predstavnikom korisničke službe. Bio sam na čekanju sat vremena i niko se nije javljao. Poslao sam e-mail na adresu e-pošte navedenu na njihovoj veb lokaciji i niko nije odgovorio. Sada čekam da ćaskam sa nekim i 95. sam u redu. Niko nema vremena da čeka toliko dugo. Izuzetno sam frustriran, i sve što pokušavam da uradim je da ažuriram svoju adresu za isporuku!

Одговорити
michael
11. juna 2020. u 13.46 časova

Kako možete oceniti kompaniju sa 5 zvezdica kada postoje hiljade pritužbi sa strane? Pozdravljam vam što dozvoljavate komentare jer ne znam da li je neko primetio da su javne recenzije cenzurisane. Kako svaka pojedinačna recenzija rezultira sa 4 zvezdice ili bolje? Kupio sam jedan od ovih u maloprodajnoj radnji koja je navedena na njihovoj veb stranici kao ovlašćeni prodavac. Ne mogu da registrujem krevet, tako da u suštini imam veoma skup dušek koji se dobro koristi jer nema garancije. Ovde su svi u pravu ako ne možete da kontaktirate kompaniju...nema garancije!

Одговорити
Patrik je ustao
18. maja 2020. u 02:02

Ne bacajte novac!!! Potrošio sam 1200 dolara na penu koja tone i gornji donji kraj se podiže kada sam na krevetu.

Одговорити
Roxana Campos
15. maj 2020. u 23:51

NEMOJTE KUPUJTE MOLIM VAS!! Naš smo naručili pre 3 nedelje i stigao je juče bez jastuka, štitnika za dušek i posteljine koje smo naručili. Bili smo tako ljuti i ostavili smo ga da se širi za 24, a još uvek je samo 9 inča. Bilo je tako teško dobiti, da će povraćaj novca biti noćna mora. Tako sam tužan i razočaran i ljut. NE RATITE NOVAC NAJLOŠE ISKUSTVO IKAD

Одговорити
Julia
12. maj 2020. u 16:19

Užasna usluga za korisnike. Porudžbina je napravljena greškom, odmah sam se obratio da pokušam da otkažem. Njihova telefonska usluga je suspendovana zbog covid19 i nisu odgovorili na moje višestruke mejlove. Razgovarao sam na ćaskanju (morao sam da sačekam pola sata) i oni su se zaista pravili glupi kada su citirali još jednu recenziju. Moja banka će nas zaštititi od punih troškova, ali kakvo užasno iskustvo sa Nectar-om. Nikada ne pišem recenzije, ali sam osećao da i meni treba.

Одговорити
Brett Portell
7. maja 2020. u 03:05

Nikada nikome ne bih preporučio ovu kompaniju. Više telefonskih poziva i više mejlova i problem koji je u toku već mesec dana nije rešen.

Naručeno, dušek je stigao na vreme. Dozvoljeno da se dušek širi nedelju dana, neispravan. Dušek je imao datum da je zapečaćen od 12/2019… 5-6 meseci vakuumski zapečaćen, nije ni čudo što se nije dobro proširio.

Pozvana služba za korisnike. Čekao sam 2 sata da pozove nekoga
Ovo je bilo nakon što sam čekao više od sat vremena na onlajn ćaskanju samo da bi se predstavnik korisničke službe prekinuo sa mnom.

Konačno razgovarajte sa nekim, naterali su me da skačem kroz obruče šaljući sve vrste različitih fotografija.

Originalni dušek nije imao nikakve informacije o garanciji kao što sam video na video snimcima za raspakivanje, nije bilo plave navlake.

Premotavamo na pre nekoliko dana, dolazi zamenski dušek, u užasnom stanju. Kutija izgleda kao da je bačena kroz drvoseču. Ne otvaram ovu mamicu, ne želim je. Moraju da uzmu ovo nazad. Sada svakodnevno ignorišu moje imejlove, a ćaskanje na mreži je glupo. Poslao sam im fotografije načina na koji je kutija stigla.

Takođe mi šalju listove netačne veličine, ni njih ne zamenjuju.

Moral priče, ne gubite vreme sa ovom kompanijom.

Pozvaću BBB kao i naplatiti preko svoje banke, neću više trošiti energiju na njih. Oni su nesposobni u svakom pogledu u obliku i formi.

Одговорити

Odgovori

Becky
3. juna 2020. u 8:34

Imate li njihovu povratnu adresu? Kupio sam jastuk od njih. Nije mi se dopala tekstura i odlučio sam da je vratim korisnička služba je bila užasna. Hteo sam samo da dobijem njihovu adresu za povratak. Iako piše besplatno probno vreme i vraća se. Mislio sam da će mi poslati mejl sa oznakom za povratak. Zaista loš PR

Одговорити
Drugo
13. april 2020. u 16.08 časova

Bolje se nadajte da ćete uživati ​​u svom dušeku, jer je gotovo nemoguće vratiti dušek ili okvir na dušeke od nektara. Oni vole da vam daju trčanje okolo.

Одговорити
njegov
26. mart 2020. u 16.13 časova

Nikada u životu nisam doživeo tako užasnu korisničku uslugu, oni su lažljivi i odbijaju da vam vrate novac. Imam 2 meseca dokumentovanih poziva da pokušam da vratim svoj novac za ram koji je polomljen i dušek koji sam vratio u roku od 1 nedelje…i dalje nema povraćaja novca i nema odgovora

Одговорити
D.M.
12. septembra 2019. u 04.08 časova

Užasan dušek!! Osećao se dobro 1. mesec. Zatim kao živi pesak ili klizište. Zatim je počeo da se budi sa utrnulosti u listovima i stopalima. To je prekidalo cirkulaciju. Konačno je izašao na ivičnjak. I imamo dušek koji nije napravljen od memorijske pene. I možemo da spavamo.

Одговорити

Odgovori

Jasone
2. jul 2020. u 19:46

НЕ КУПУЈУ!!!!!! Nektar je šala kompanije. Čekam više od 40 dana na svoj dušek. Doza korisničke službe ne postoji, zovete ili šaljete e-poštu, ali nikada ne dobijate odgovor. Zaista bih voleo da ovo ne bih kupio na mreži. Bolje je otići u prodavnicu nameštaja za bolji rezultat.

најбоље и најгоре срећено гала 2019
Одговорити
Nebo
20. aprila 2019. u 06.01 časova

Kupci, pazite, dobijam svoju kutiju potpuno razbijenu dušek je izložen. Pokušavam da ga vratim tamo radeći sve osim da ga vraćam. Moraću sam da pronađem adresu na kojoj ću platiti za vraćanje i nazvati Amaks da mi ga skinu sa računa. Dobra usluga za korisnike

Одговорити
Tere Hidalgo
16. aprila 2019. u 16.10 časova

Vau. Ovo je sjajan dušek. Jako mi je potreban novi dušek. Upravo sam imao 65. rođendan i mislio sam da bi moja deca mogla da se uključe i da mi ga nabave, ali nisu mogla. Hvala na ovoj prilici.

Одговорити
Bobbie Siewert
15. april 2019. u 19.39 časova

[zaštićeno imejlom]Moram bolje da se naspavam, a novi dušek može da napravi veliku razliku.

Одговорити
Bobbie Siewert
15. april 2019. u 19.32 časova

[zaštićeno imejlom]Svako treba da dobije novi dušek svakih 7 godina.

Одговорити
Pamela Gard
15. april 2019. u 17:21

Odličan kvalitet i dizajn. Voleo bih da spavam na ovim visokokvalitetnim dušecima! Хвала за прилику!

Одговорити
Marlene Burkett
15. aprila 2019. u 18.11 časova

novi dušek bi bio san

Одговорити
Robert
3. marta 2019. u 22:39

Moja preporuka, budite sigurni da kada kupujete ovaj proizvod nije za svakoga, proces vraćanja je šala, bol u guzici rekli su mi da bih vratio novac morao sam da doniram dušek u dobrotvorne svrhe, a niko ne želi samo jedan polovni DUŠEK mesto je reklo da, ali moram da platim 50 dolara da bi ga pokupili i očistili. Na kraju sam zadržao ovo sranje. Povratak bez muke Mislim da nije.

Одговорити
Justin
3. marta 2019. u 23:29

Dušek: 3 ~ 4 zvezdice
Korisnička služba: grubo prema ljubazno. Stvarna usluga? Jadno.

Otprilike nekoliko nedelja otkako sam spavao na dušeku od nektara. Do sada je iskustvo dobro. Ali usluga.. Imala sam dva ista dušeka došla slučajno, tu je sve počelo. Trebalo je večno da se povežem sa predstavnikom korisničke službe. Ćaskanje, čekanje satima, nikad se nije povezao. Telefon je, posle sat vremena, konačno dobio jedan. Spustio mi je slušalicu. Ponovo pozvan, nakon čekanja još oko pola sata, povezan. Bio je druželjubiv. Ali takođe je trebalo večno da se stvari isprave. Povraćaj novca, morao sam ponovo da kontaktiram nakon nedelju dana od kada je dušek stigao u njihov objekat. I biće potrebno još nedelju dana da se odrazi na moj račun. Аха добро.
I jedan od drugih dušeka koje sam naručio bio je pocepan, mora da je probušen tokom transporta. Isti predstavnik je rekao da ćemo odmah poslati novu navlaku za dušek! … očigledno nije poslato još nekoliko dana. Drugi predstavnik je odgovorio nakon nekoliko dana rekavši da ću ovo odmah poslati! Izdrži.. Odmah mi je rečeno! пре неколико дана. I ne šalju ga ubrzanom isporukom posle svega ovoga.

Одговорити
Džon H
13. februar 2019. u 10.19 časova

Moja supruga i ja imamo naš Nectar queen dušek dve nedelje. Dušek je mnogo čvršći nego što smo očekivali i još uvek imamo narušavanje gasa. Prema vašem iskustvu, da li će dušek malo omekšati preko vremena i ako jeste koliko će to trajati? Isto pitanje sa Offgasovima, koliko im je obično potrebno da odu?

Одговорити
Jack Schneider
21. januara 2019. u 10.57 časova

Pazite na politiku povrata od 100%. To je varljivo i obmanjujuće. Moja supruga nije marila za iskustvo memorijske pene, a kada sam vratio dušek preko njihove veze za donacije sa Armijom spasa, otkrio sam da je kupon za popust odbijen od mog refundiranja. Iako nam se sviđa i zadržala nam se fleksibilna podloga [preko polovine ukupne kupovne cene kompleta], kupon za popust je u potpunosti označen protiv povrata dušeka. 250 USD uprkos probnom periodu od 100 dana, 100% povraćaj. Nigde na njihovoj veb stranici niti u razgovoru sa korisničkom službom pre kupovine to nije bilo očigledno. Kada sam o tome kasnije razgovarao sa korisničkom službom, osoba je jednostavno ponavljala: Dobili ste 100% povrat novca.

Одговорити

Odgovori

Matt
26. septembar 2020. u 10:34

Možda ste trebali pročitati politiku vraćanja.

Одговорити
Robert
3. marta 2019. u 22:45

Na kraju sam zadržao ovo sranje o dušeku za koje su mi rekli da bih dobio povraćaj, morao sam da doniram u dobrotvorne svrhe, pa niko ne želi polovni DUŠEK, jedan je rekao da, ali moram da platim 50 dolara da ga pokupim, budi oprezan kada kupuješ ovo sranje i stvarno čvrsta leđa bole bolna stopala. Ne bih preporučio ovaj proizvod.

тело Килие Јеннер пре пластичне хирургије
Одговорити
Kevin Mountain
28. decembar 2018. u 10.59 časova

To je najgori dušek koji sam ikada imao. Leđa me uvek bole i nikada ranije nisam bio problem. Pokušao sam da vratim dušek i njihov tim za podršku je pretpostavio da je to PRETEŠKO pre nego što sam im uopšte rekao zašto ga vraćam. To je kao spavanje na ciglama. Ignorišu moj zahtev da vrate ciglu, umesto toga pokušavaju da mi prodaju podlogu za dušek.

Istraživanjem Nectar blokira ili uklanja negativne kritike, ali oni znaju da je dušek otpad. Ne rasipajte novac i NEĆE vam dozvoliti da ga vratite, garancija koju obećavaju nije stvarna.

Одговорити

Odgovori

Phillis Kvinsland
23. juna 2020. u 20:25

Баш тако…. pokušajte čak i da donirate dušek u KRIZI. Vreme je da kontaktirate BBB i onda države loše poslovne prakse, advokata i šta god drugo. Kakva je LAMA posla, a kamoli dušeka na kojem je teško spavati! Kako uspevaju da uopšte uđu u preporuku za najbolje ocenjene dušeke?

Одговорити
Lisa Fioretto
3. decembar 2018. u 19.57 časova

Kupio sam ovaj dušek, ali smatramo da je malo da se učvrsti šta možemo da uradimo povodom toga?

Одговорити

Odgovori

Jess RJ
14. februar 2019. u 09:04 č

Nadmadrac može učiniti trik. Evo nekih koje smo isprobali… https://www.gov-civil-aveiro.pt/best-mattress-topper-reviews/

Одговорити
Vic
17. novembar 2018. u 09.47 časova

Upravo sam kupio ovaj dušek pre nedelju dana. Zadovoljan sam što imam 200 i veoma mi je udobno, ali vidim da je neprijatno za nekoga ko je mršav. Kada sam prvi put legao, nisam razumeo da je na čvrstoj strani, jer mi je bilo kao da sam utonuo i bio je mekan, ali dok sam ležao počeo sam da shvatam čvrstinu. Čuo sam pritužbe na miris, ali iskreno, moj dušek uopšte nije mirisao i on je dostigao veličinu u roku od nekoliko sati, iako piše da moj 11 inča nije 11 inča već oko 9 1/2. Veoma sam zadovoljan što je vredelo novca. Isporučeno je za 7 radnih dana, što je takođe bilo lepo jer sam čuo žalbe na sporu isporuku. Definitivno bih preporučio ovo ljudima sa težinom.

Одговорити
Billy Knoth
3. novembar 2018. u 11.34 časova

Naručio sam Nectar dušek pre nedelju dana i još uvek nije isporučen. Više transparentnosti bi bilo divno. Nadamo se da će dušek stići do utorka što će biti 10 dana. Ako ne, ažuriraću ovaj forum i biću još više razočaran.

Одговорити
Robert Berger
27. oktobar 2018. u 23.24

Dobili smo naš prvi King Nectar dušek i nije se u potpunosti proširio, posebno na vrhu i na dnu (samo 8 inča na dnu i 10 inča maksimalno bilo gde drugde). Nektar je odmah poslao još jednu. U potpunosti se proširio za nekoliko sati.

Ali smatramo da je previše meko. Bio sam iznenađen jer je većina pritužbi bila da je previše čvrst. Ali oboje tonemo u to dovoljno da je malo teško kretati se. I moje žene bole leđa. Ona preti da će spavati na podu tonite. Prošlo je oko mesec dana otkako smo spavali na pravilno proširenom.

Upravo ću kontaktirati Nectar da vidim šta imaju da kažu.

Одговорити

Odgovori

Jess RJ
14. februar 2019. u 08:28 časova

Žao nam je što imate negativno iskustvo. Voleli bismo da čujemo kako je ovaj problem rešen.

Одговорити
Džon B
9. oktobar 2018. u 16.37 časova

Moja žena i ja smo probali Nectar nešto više od 30 dana. Ponovo smo ga podesili. Nisam od onih koji pišu negativne kritike, ali smatram da je ova važna. Osećali smo da je dušek Nectar ispušen predugo i previše. Iako je na početku bilo prijatno, brzo je postalo manje i prenos pokreta je bio primetan nakon 3 nedelje. Spustio se i osećao se kao da je teško prevrnuti se u roku od dve nedelje. Proces otkazivanja i vraćanja je bio užasan. Trebalo je više od mesec dana i tek sada dobijam povraćaj novca. Iako ideja da donirate svoj dušek zvuči dobro, nije tako lako jer skoro nula dobrotvornih organizacija želi odgovornost. Za nas poklanjanje kraljevskog dušeka nije bilo lako. Nectar je pitao zašto (nije kul kada tvrdite da nema pitanja) i nije pružio opciju da se dušek (koji je veoma težak) pokupi sve do 4 e-poruke u ono što je postalo previše komplikovan proces snimanja i popunjavanja formulare kao i da moja nova kompanija za dušeke potpiše obrazac. Potpuno sam nezadovoljan svojim Nectar iskustvom. Da imate ocenu u zvezdicama, to bi bila 1 ili 2.

Одговорити
Rendi svima
1. septembra 2018. u 16.28 časova

Dobili smo king size dušek 30. avgusta 2018. 1. septembra, otvorili smo ga i pustili da radi svoje, prošlo je 72 sata kako kažu da se potpuno proširi dušek se nije u potpunosti proširio tamo gde smo ležali i stopala, tako da bismo spavali veoma neprijatno sa našim vratovima!! Nisam zadovoljan i miris od gasa je užasan i uopšte se nije smirio, u veoma je provetrenoj prostoriji, želeli bismo neke odgovore zašto ovi problemi još uvek nisu rešeni, platili smo skoro 900$ i želimo odgovore, molimo vas da odgovorite nama nektar jer će se vratiti vašoj kompaniji ako ne možete da rešite ovaj problem!!

Одговорити

Odgovori

Jess RJ
12. februar 2019. u 14.34 časova

Da li ste se ikada javili sa Nectarom?

Одговорити
George
25. avgust 2018. u 15.38 časova

Naručio sam dušek 4.8.18 i još uvek nije isporučen. Jedina komunikacija koju je kompanija pokrenula bila je moja potvrda porudžbine 4. avgusta. Trebali su brojni mejlovi da bi dobili odgovor, a oni nikada ne odgovaraju na pitanje kada će moj dušek biti poslat. Možete doći do nekoga putem ćaskanja, ali sve što oni rade je da vam kažu laž. 3 apsolutna datuma isporuke su došla i prošla. Zgrabe vaš novac unapred, ali vam ne kažu da nemaju zalihe. Umesto da živite u skladu sa njihovim oglašavanjem na veb lokaciji, naručite isporuku danas za 2-5 radnih dana, oni vas obmanu i onda vam ne daju nikakve informacije. Najnovija laž za mene je da će moj dušek biti poslat 7.9.18., 49 dana nakon što je naručen i plaćeni. Ne verujte nijednoj recenziji veb stranice Nectar, ne postoji način da se čak ostavi recenzija. To su lažne, što objašnjava sve recenzije sa 5 zvezdica. Ova kompanija radi kao prevara, a ono što se smatra korisničkim servisom je patetično.

Одговорити
George
24. avgust 2018. u 18.59 časova

Naručio sam dušek 4.8.2018, na sajtu je pisalo da naručite danas isporuku za 2-5 radnih dana. 26 dana kasnije i nemam pojma da li će ovo ikada biti poslato. Osim potvrde porudžbine, nije bilo komunikacije koju je pokrenula kompanija o mojoj porudžbini. Odmah su zgrabili moj novac i nikada nisu naznačili da ga nema na lageru i nisu imali pojma kada će biti isporučen uprkos reklamama za isporuku od 2-5 radnih dana na veb stranici. Umesto toga, nakon višestrukih pokušaja slanja e-pošte i korišćenja njihove funkcije ćaskanja, 3 navodno apsolutna datuma isporuke su došla i prošla. Jednostavno i jednostavno, oni lažu. Ne postoji način da ostavite recenziju na njihovoj veb stranici, pa odakle dolaze sve te recenzije? Znate, sve te kritike sa 5 zvezdica? Jedino objašnjenje je da su lažni. Budite oprezni, ova kompanija je bila prevara.

Одговорити

Odgovori

GEORGE
11. septembra 2018. u 09.56 časova

Kao prvo, osim e-pošte za potvrdu, Nectar NIKAD mi se nije obratio sa bilo kakvim informacijama ili ažuriranjem statusa. Morate da pokrenete kontakt, a oni veoma sporo reaguju. Mnogo puta su mi rekli da će moj dušek biti isporučen 7.9, onda je to postalo 7.9-9.13., a sada nije pre 20.9. Nektar očigledno nema pojma, a oni nisu ni približno iskreni o tome. Dobio sam toliko brodskih datuma da je smešno. Nektar zaslužuje da bude tužen. Ako budem imao sreće, možda će stići na vreme za Božić.

Одговорити
Diana
11. jula 2018. u 06:01 časova

Šta je sa upotrebom podesive baze?

Одговорити
Steve C
21. maja 2018. u 18.54

Definitivno treba da kažete nešto o njihovim neverovatno SPORIM vremenima isporuke. Trebalo je 6 nedelja da nabavim dve koje sam naručio. Veoma jeftino napravljeno. Znatno se pokvario posle mesec dana. Spavao je VEOMA vruće i imao je vrlo jasan miris pene/hemije. Kada smo odlučili da ih vratimo, noćna mora se nastavila. Trebale su nedelje da ih nateraju da ih pokupe i vrate novac. Ako zvuči previše dobro da bi bilo istinito po ovoj ceni, to je zato što jeste.

Одговорити

Odgovori

Tim Q
11. juna 2018. u 12.05 časova

Potpuno suprotno iskustvo od SC. Dobili smo naše za 5 dana (MN). Nema otpuštanja gasa, ali je na (blizu vrlo IMO) čvrstoj strani, tako da ćemo se vratiti. Služba za korisnike pre kupovine bila je vrhunska.

Одговорити
JessieJ
10. maja 2018. u 09:24

Jeesh Voleo bih da bih video ovu recenziju pre nego što sam kupio svoju. Za mene je to kao da spavam na dasci. Bio sam toliko uzbuđen da sam mislio da će ovo biti krevet mojih snova. Тако разочарано.

Одговорити
Tom Mills
7. aprila 2018. u 06.20 časova

Izuzetno sam impresioniran kvalitetom ove recenzije. Kao inženjer, bio sam zadovoljan načinom na koji kvantifikujete svoje testove, na primer testom čvrstoće i termičkom slikom. Hvala vam, nadam se da ću videti još vaših recenzija.

Одговорити
Mike
5. aprila 2018. u 13.10 časova

Kupio sam Cal King, ali nažalost, vraćam ga jer je prilično čvrst. Ja imam 5’10 180 funti. Kada sam legao na njega, ozbiljno sam mislio da ležim na komadu šperploče. To je definitivno kvalitetan dušek, u to nema sumnje i ima veoma unosnu cenu. Međutim, ako tražite taj dušek u koji upadnete, a on vas proguta i oseti se plišanim, ne kupujte ovo. Ako volite čvrst, onda je ovo dušek za vas! Lično smatram da bi ocena čvrstoće trebalo da bude veća od 7, više od 9 do 10.

Одговорити
Liz Cary
5. aprila 2018. u 00.10 časova

previše čvrst za mene. ležao budan na tome...

Одговорити
Cathy Fields
4. aprila 2018. u 06:24 č

Samo sam hteo da vas upozorim pre nego što kupite Nectar. Prvi koji sam naručio nije se u potpunosti proširio. Sredina se proširila na 6″, ali su se glava i stopalo proširili na 9″. Obavestio sam Nectar i poslali su još jedan. Ovaj, posle 3 nedelje, još uvek nije u potpunosti proširen. Izgleda kao viseća mreža. Trenutno pokušavam da vratim svoj novac, ali vrlo malo napredujem. Srećno ako kupite.

Одговорити
Sue Strosky
3. aprila 2018. u 18.02 časova

Naručio sam Nectar i previše je čvrst za mene. Imam 150 funti. Čini se da ne mogu da pronađem recenziju koja nudi srednje do srednje meke čvrstoće. Možete li pomoći?!

Одговорити
Amy Nuckols
2. aprila 2018. u 11.51 časova

Upravo sam naručio bračni krevet da vidim da li mogu da spavam na njemu, ako mogu, naručiću veću veličinu. Hvala vam na pregledu, bilo je od velike pomoći. Ja sam jedan od onih ljudi koji imaju tačke pritiska na ramenima, kukovima i kolenima i nadaju se da će me ovaj dušek vratiti u krevet. će ažurirati.

Одговорити
PainMkr
2. aprila 2018. u 10.22 časova

Hvala vam na ovom detaljnom, iskrenom pregledu.

Одговорити

Odgovori

mike hohmann
10. april 2018. u 12.14 časova

Ako volite Firm onda je ovo dušek za vas. Objavio sam recenziju svog iskustva ovde i nisu je odobrili. Dakle, pretpostavljam da ne žele iskrene povratne informacije od ljudi koji su zaista isprobali proizvod. Siguran sam da su nadoknađeni što su uticali na svoje mišljenje da favorizuju kompanije koje pregledaju.

Одговорити

Odgovori

Lynne Sciandro
18. maja 2018. u 15.35 časova

Kakva je bila tvoja recenzija? Moj muž i ja nismo mali ljudi i on ima loša leđa. Kupovali smo dušeke skoro godinu dana. Probali smo sve Saatva i Loom i Leaf i nijedan od njih nije bio udoban za njega. Recite mi šta iskreno mislite o ovom dušeku

Одговорити
Sharon Gibson
10. mart 2018. u 13.54 časova

Veoma cenimo detaljan pregled.

Одговорити

Odgovori

Cathy
4. aprila 2018. u 06:23 č

Sharon, samo sam htela da te upozorim pre nego što kupiš Nectar. Prvi koji sam naručio nije se u potpunosti proširio. Sredina se proširila na 6″, ali su se glava i stopalo proširili na 9″. Obavestio sam Nectar i poslali su još jedan. Ovaj, posle 3 nedelje, još uvek nije u potpunosti proširen. Izgleda kao viseća mreža. Trenutno pokušavam da vratim svoj novac, ali vrlo malo napredujem. Srećno ako kupite.

Одговорити
Larry
4. marta 2018. u 12.10 časova

Prošle nedelje (25.2.2018.) sam naručio svoj madrac od nektara i rečeno mi je da će stići sledećeg petka i jeste. Nisam mogao biti srećniji sa sistemom za praćenje koji me je uvek obaveštavao o svom putovanju do moje kuće. Za pet dana (3/2/18) bio je na mom prednjem tremu. Možda je u prošlosti bilo problema sa isporukom, ali ako sam ja primer, Nectar je fino podesio svoj sistem isporuke i problemi su rešeni.

Raspakivanje dušeka je bilo lako i bio je spreman za krevet na vrhu moje opruge za deset minuta.

Nikada nisam imao bolji dušek od ovog!

Одговорити
mae dea
4. marta 2018. u 11.57 časova

Pa, Nektar mi je u teškoj situaciji. Oni dozvoljavaju samo pozitivne komentare na svojoj veb stranici, tako da imam malo pribegavanja kao potrošač. Mnogo o njihovim dugim rokovima isporuke i lošoj korisničkoj službi na raznim sajtovima tipa you tube.

Dušek je stigao nekoliko nedelja nakon naručivanja. Baš na vreme za goste van grada. Ispostavilo se da je neispravan sa velikom konkavnom depresijom u centru. Službi za korisnike je trebalo 24 sata da odgovori na moje imejlove i pozive. Kada su odgovorili, naterali su me da skačem kroz obruče i nastavili da menjam obruče. Na primer, želeli su četiri slike defekta i jednu nalepnicu. Onda su me zamolili da uzmem lenjir i pokažem udubljenje. Nemam kruti lenjir od šest stopa da to uradim. Takođe, imam 73 godine. grama, a ne da se razumem u tehnologiju, tako da dobijanje slike sa telefona na Nectar e-poštu nije tako lako. Tako da sam zaglavio!!!! Veoma sam nezadovoljan Nectar-om i zamolio sam svoju kompaniju za kreditnu karticu da pokrene proces spora oko naplate. Sad da pošaljem goste svoje kuće u hotel???? Velika ušteda!

Одговорити
Kristi McDaniel
18. januara 2018. u 17.07 časova

Dobio sam svoj Nectar dušek pre 9 dana i jako se gasi. Imam ga dobro provetrenim i miris se malo raspršio, ali njegov dušek i dalje ima jak miris. Zbog toga ne mogu da testiram udobnost kreveta. Rečeno mi je da sačekam još nedelju dana. Pročitao sam MNOGO recenzija i NIJEDNA od njih ne pominje koliko je loše otpuštanje gasa, zaista sam razočaran. Nisam imao krevet za spavanje od 29. novembra. Неки предлог?

Одговорити

Odgovori

Sarah J
20. novembar 2018. u 12.59 časova

Bavim se istim problemom! Ja sam u šestoj nedelji i još uvek imam jak miris pljesnivog. Pokušavam sodu bikarbonu i često pranje posteljine. Linija za korisničku podršku za Nectar nije imala dodatne savete. Ne želim da ga vratim jer tako dobro spavam, ali ako se ne poboljša vratiću svoj dušek.

Одговорити
Lori
6. januara 2018. u 10.50 časova

Zaboravio sam da pitam na poslednjem pitanju. Želeo sam da razumem specifične mere za madrac veličine kraljice. Posebno, džepna veličina za kupovinu listova. Hvala na dimenzijama.

Одговорити
Lori
6. januara 2018. u 10.48 časova

Hvala vam na pregledu. Hteo sam da pogledam tačne dimenzije, posebno džepnu veličinu za kupovinu listova. Možete li nam dati? Lori

Одговорити
Dave
5. decembra 2017. u 17.10 časova

Dušeci su dobri, ali vreme isporuke je užasno. Biće potrebno 30 ili više dana pre nego što budu isporučeni, a zatim dodajte 4 ili 5 dana za samu isporuku.

Одговорити

Odgovori

Radija S
9. marta 2019. u 10.01 časova

Pa, naručio sam mine prošle subote i piše da je potrebno do 3 radna dana da se isporuče, nedelju dana kasnije trenutno sam na čekanju i čekam da razgovaram sa nekim o tome da je moja narudžbina otpremljena.

Одговорити
David Nolder
21. decembar 2018. u 19.56 časova

Naručio sam dušek pre nešto više od 2 nedelje i imao sam dušek u svojoj kući za 4 dana

Одговорити

Odgovori

Needle
26. januara 2019. u 20.56 časova

И ја исто. Dobio sam svoj za manje od nedelju dana.

операција очних капака како би се очи повећале
Одговорити
Carly Swan
5. decembra 2017. u 14.12 časova

Da li bi ovo bilo previše čvrsto za jednokrevetnu osobu od 250 lb?
Takođe, da li Nectar ima kanadskog distributera?

Одговорити

Odgovori

Needle
26. januara 2019. u 20:54

Savršen je za tu težinu. Ja sam otprilike iste težine kao i vi i veoma sam zadovoljan.

Одговорити

Odgovori

Jess RJ
5. februar 2019. u 02.59 časova

Drago mi je da pomognem!

Одговорити

Ostavite odgovor. Otkažite odgovor

Ваша емаил адреса неће бити објављена.Обавезна поља су означена*

Komentar

ime*

Email*

Ocena0

Lokacija

Sačuvaj moje ime, imejl i veb lokaciju u ovom pregledaču za sledeći put kada budem komentarisao.

Ovaj sajt koristi Akismet da smanji neželjenu poštu. Saznajte kako se obrađuju podaci o vašim komentarima .

Uporedite proizvodeUporedite proizvode
Ступите у контакт

Занимљиви Чланци