Komentari o pregledu dušeka Escort

38 Comments
Dodajte komentar
Laur
12. februar 2021. u 21:54

Dobio sam saatva hibrid u luksuznoj firmi i to je verovatno najgori san koji sam ikada imao. Čak sam pokušao da stavim navlake za dušeke od pene i jednostavno je loše.

мојих 600 килограма живота после представе

Pročitao sam gomilu recenzija pre kupovine, ali to nije u skladu sa popularnošću. Više sajtova je reklo da je to dobro za bolna leđa i da imam najgore bolove u ramenima i leđima u svom životu.

Trenutno ne mogu da priuštim još jedan – dušeci nisu jeftini – a nemam rok od 180 dana. Preporučujem vam da verujete svojim instinktima ako kupite ovo i ne volite ga nakon prve nedelje.



Одговорити

Odgovori

Сада
17. februar 2021. u 14:27

Upravo smo imali isto iskustvo. Preporučeno je da sačekamo oko 6-8 nedelja da ga provalimo, ali mi smo za nedelju dana i oboje smo slomljeni (i neispavani). Nemojte me pogrešno shvatiti, funkcije podešavanja i masaže rade odlično. Glavna stvar je ipak prebroditi noć za dobar noćni odmor - jednostavno nismo videli da se to dešava i, nažalost, morali smo da ga vratimo. Izgleda kao sofa dok ne nađemo nešto što radi (stari je odnesen).



Одговорити
Nancy Pennewell
10. februar 2021. u 21:20

Imam ga nešto više od godinu dana, mislim, ne spavam, probao sam dva različita i dalje loš san. Ne mogu sebi priuštiti da dobijem još jednu



Одговорити
Guadalupe Baldwin
28. novembar 2020. u 10:41

Moj muž voli svoj. Kaže da je u redu. To nije najbolji san ikada, ali za njega je dobro. Spavamo u podesivom i oboje imamo svoj xtwin dušek. Svaki dan imam bolove u leđima. Predugo sam čekao i ne mogu da se vratim. Spavam na boku i naručio sam pliš i ne bih preporučio. Moj muž spava i voli svoju firmu. Vraćam se dobrom starom Serti. Probao sam novaform memorijsku penu iz Costco-a (sličan bol sa onom). Onda sam kupio Sleep Number (mrzio sam ga! Užasan bol u leđima bez podrške, oboje smo ga mrzeli). Moj sin sada spava na novaformu i misli da je udobno. Dakle, pregled dušeka je težak jer je preferencija tako subjektivna.

Одговорити
Steve Solberg
26. novembar 2020. u 13.00 časova

Nisam uspeo ni 2 godine sa firmom. Ekstremno opuštanje koje uzrokuje bol u kuku. Ovaj dušek ne bi trebalo da bude u prvih 10, mnogo manje broj 1.

Одговорити
Chris Greete
28. oktobar 2020. u 20:31

Kupili smo 2 XL dupla luksuzna saatva dušeka pre dve i po godine. Moj muž i ja imamo ukupnu težinu od oko tri stotine i trideset funti. Dušeci padaju i izazivaju bolove u leđima oboma. Kompanija je ponudila da nam proda nove sa 40% popusta, ali ne želimo da trošimo toliki novac za dušeke koji ne traju ni 3 godine. Veoma smo nezadovoljni našim kupovinama.



Одговорити
Mike omalley
16. oktobar 2020. u 15:58

Čekao sam 6 nedelja na ovaj dušek i niko mi neće uzvratiti ni telefonski poziv. Sve je automatizovano tako da ne možete ni da razgovarate ni sa kim.. Više od frustracije! Ne mogu čak ni da otkažem jer niko neće odgovoriti. Držite se dalje od ove kompanije

Одговорити
Bruce Rindfuss
10. avgust 2020. u 15:09

Ja sam muškarac od 260 lb. Nekada sam spavao na boku, ali sada imam jake bolove u zglobu kuka, tako da sada spavam na leđima. Imam krevet koji se može podesiti pa tražim blizanca. U poslednje vreme imam bolove u leđima od sadašnjeg dušeka Koju čvrstinu biste preporučili

Одговорити
Steve
20. jul 2020. u 00:38

Da li planirate da pregledate Saatvin novi dušek od organskog hibridnog lateksa?

Одговорити
Ravindra Jaganmohan
17. januar 2020. u 17:35

Здраво
Na osnovu vaše preporuke naručio sam Saatva Classic 11,5″ luksuzni čvrsti dušek. Nakon što sam sada pročitao sve komentare ljudi ovde, osećam se malo potreseno prilikom kupovine. da li ste čuli za probleme sa savijanjem na ovom dušeku i koliko je udoban nakon 120 dana probnog perioda.
Razlog zbog kojeg postavljam ovo pitanje je zato što mi je upravo sada ostao užasan dupli dušek koji sam kupio od kompanije Mattress Firm, a probno vreme je duže od 120 dana pošto sam počeo da imam ozbiljne probleme sa bolovima u leđima i vratu (kupio sam čvrsti dušek na osnovu preporuka momaka). Bio sam toliko užasnut bolom jednog dana da sam mislio da imam srčani udar zbog bolova u ramenu i ruci :). Završio sam na hitnoj nezi bez razloga i sve zbog ovog užasnog Beautyrest Hartfield 11,5″ čvrstog dušeka.
Ovaj Hartfild je bio potpuna katastrofa za mene od prvog dana spavanja na ovom čvrstom dušeku, nisam imao ništa osim bolova i bolova uprkos tome što sam bio veoma aktivan, fleksibilan i u formi. Uvek sam mislio da radim nešto pogrešno u ishrani, držanju itd.

Pošto radim preko potrebno istraživanje uključujući i vašu preporuku, naručio sam Saatva Classic madrac Luxury firmu.
Nadam se da bi ova luksuzna firma Saatva Classic trebalo da bude bolja od bilo kog drugog dušeka u pogledu podrške za bočne spavanje.
Молим вас јавите ми своје мисли.

Одговорити
Steve
2. oktobar 2019. u 20.59 časova

Ovaj dušek zvuči odlično, ali možete li ga isporučiti u Kanadu

Одговорити
Rich Murphy
22. maja 2019. u 14.10 časova

Kupio sam Saavta krevet za suprugu i ja pre oko 4 godine (kraljica). Prvih nekoliko godina bio je odličan krevet, 5 zvezdica! Ali postoje neki problemi sa opuštanjem u sredini. Moja supruga i zajedno nemaju više od 285 funti, tako da nije kao da stavljamo veliku težinu na krevet. Već smo jednom okrenuli dušek i dodali preklop. Ali to je do te mere da to ponovo primetimo i utiče na naš san. Želeo sam da mi se zaista dopadne ovaj krevet, ali moraće da poprave ovaj problem opuštenosti. Moram sada da kupim novi krevet... Možda AmeriSleep.

Одговорити

Odgovori

Chris
29. oktobar 2020. u 11.37 časova

Imamo potpuno isti problem i takođe nemamo višak kilograma. Nikada nismo imali krevet koji je počeo da visi nakon samo dve godine. Naša leđa to više ne mogu da podnesu. Nećemo ponovo kupiti saatvu.

Одговорити
Закони
23. oktobar 2020. u 09:24

Pročitajte njihovu garanciju – oni će je zameniti!

Одговорити
Tina Moriarty
14. aprila 2019. u 07.45 časova

Zdravo, kupili smo saavta king size dušek, nagovorili su me u firmu i rekli da se većini ljudi sviđa čvrstina, ALI nije dobro što smo ga vratili, bio je previše čvrst. Pa smo otišli sa plišom koji je bio dobar, nažalost 2 godine kasnije dušek je veoma neudoban, visi, glava mi je niža od nogu uh!!! Tako razočaravajuće!! Sada moramo da potrošimo više novca za još jedan dušek. Zajedno imamo oko 400 funti.

Одговорити
Archie S
20. januara 2019. u 17:02

Kupio sam svoj Saatva dušek, čvrst, prošle godine nakon što sam odustao od Serte. Prvih nekoliko nedelja je bilo divno, ali onda je dušek počeo da se povija u centru tačno gde su moji kukovi. Bilo je veoma neprijatno za moju diskus herniju i za išijas. Iako dušek ne košta mnogo, razočaran sam što je nestao za manje od godinu dana. Voleo bih da sam svoju Sertu ostavio u drugoj prostoriji.

Одговорити

Odgovori

Jess RJ
5. april 2019. u 16:22

Žao mi je što ste imali to iskustvo. Mislim da će vam ovaj vodič pomoći da pronađete nivo izdržljivosti koji tražite:

https://www.gov-civil-aveiro.pt/mattress-durability-guide/

Одговорити
Tory Capron
6. oktobar 2018. u 12.23 časova

Здраво,
Imam samo 110 funti i imam loša leđa. obično volim čvrst krevet. da li će mi luksuzna firma biti dovoljna? ne volim osećaj da me obavija krevet u kome je teško da se prevrnem. da li se ovaj krevet oseća ovako? Tory

Одговорити

Odgovori

Jess RJ
13. februar 2019. u 09:52 č

Mislim da bi to mogla biti odlična opcija. Definitivno ne čini da se osećate kao da vas vaš dušek obavija. Javite nam kako to funkcioniše!

Одговорити
Deborah C Post
9. avgusta 2018. u 08.57 časova

Kupio sam SAATVA dušek, California King u njihovoj najmekšoj opciji. Uradio sam mnogo istraživanja i spavao sam mnogo godina na dušeku sa unutrašnjim oprugama koji sam voleo i koji se konačno istrošio. Kada je dušek isporučen, bio sam veoma impresioniran kako je lepo izgledao, i bio sam pod utiskom da je organski (nije), ali od prve noći sam imao problema. Pre svega, nije pristajao na moje telo i rečeno mi je da će trebati neko vreme da provali. Posle nekoliko nedelja, kada nisam osetio da se ovo dešava, poslat mi je toper za šta su mi rekli drugi kupci ljubav i to bi pomoglo tokom perioda provale. Toper je došao i takođe je bio lep i lepo je izgledao. Posle dve noći spavanja na njemu, odsekao sam poklopac da vidim šta je unutra, a bio je, ne preterujem, komad najjeftinije pene (ne po sećanju) i čak je izbledeo u velikim porcijama, kao da je korišćeno ranije ili izlagano na suncu. Napravio sam još jedan poziv i razgovarao sa menadžerom o slanju nečeg ovakvog i kako bi to moglo uticati na poverenje potrošača o tome šta se zapravo nalazi u samom dušeku, pošto sam tada imao najveću želju da otvorim dušek i pogledam unutra, jer Kako su noći odmicale, ponekad bih imao nekoliko trenutaka u kojima bih pomislio da nije tako loše dok sam ležao u krevetu, ali sve češće nisam mogao da verujem kakav je osećaj da spavam na kartonskoj kutiji sa malo tanke pene i tkanina na vrhu. Kupio sam vrhunsku navlaku iz Sijetla (LJUBAV IT) i isprobao top od memorijske pene koji je dobio dobre kritike, ali gustina je bila toliko slaba da nije imala uticaja. U suštini, pokušao sam sve pod suncem da ovaj dušek funkcioniše jer nisam želeo da ga vratim, nemam dušek u spavaćoj sobi i ponovo krenem ovim putem istraživanja i mogućeg neuspeha, ali na kraju sam morao da послати га натраг. Dakle, evo sledećeg dela priče. Pošto sam morao nešto da uradim odmah, uradio sam dalje istraživanje, a zatim sam otišao sa onim što sam našao u dobrom cenovnom rangu (MNOGO manje od SAATVA), a to je bio Serta Perfect Sleeper, bez jastuka, čvrsta. Zatim sam kupio navlaku za dušek od memorijske pene DENSE 3″, prema preporuci nekoliko ljudi na sajtovima na koje sam išao. Pristaje mom telu, ali, za razliku od COSTCO verzije koju sam nekada imao, ne čini da se osećam uvučeno i kao da spavam u testu za hleb. I tako, te prve noći, ustao sam u ovoj kombinaciji i zapravo se osećao kao da sam otišao u krevet-raj. OVO. BED. IS. САН. Imam problema sa leđima i vratom i spavam na boku, tako da mi se ruke često stisnu, a to je bilo posebno loše na SAATVA. Upravo sada, kucam u drvo, i zapravo postajem nervozan nakon sve drame u krevetu kroz koju sam prošao da ću se jedne noći popeti i neće biti ovako, ali prošlo je dosta vremena, i SVAKE JEDNE VEĆI uđem krevet i pitam se kako sam to tako dobro shvatio, a takođe se pitam gde mogu da odem da obavestim druge. Pre svega, držite se dalje od ugrađenih jastuka. Nabavite dobro izgrađen dušek (Serta je najprodavaniji na svetu, i ako dobijem 8 godina od spavanja ovako, kupiću drugi. Mnogo manje, kao što sam rekao, nego SAATVA), dobijte visoku gustinu memorijska pena (3″ ​​i nešto poput 6-8 lbs mi odlično funkcioniše) i dobro je pokrijte (Slumbercloud je ono što sam kupio i održava se hladnim, lepo izgleda i vredi novca). Sve u svemu, imam MANJE nego što sam imao za SAATVA, ali iskustvo spavanja je kao spavanje na zemlji u odnosu na spavanje, bukvalno, u oblaku. Ne želim da zezam sebe i svoju veliku sreću u pronalaženju savršene kombinacije, ali sumnjam da NIKO ne bi osećao isto prema mom krevetu. Da imam SAATVA i ovo jedno pored drugog, poređenje bi bilo smešno. Sve što je rečeno, korisnička usluga u SAATVA je apsolutno superiorna. U tom smislu su profesionalci. Ali ne mogu da spavam na korisničkoj službi. Krevet mora biti do guše. Moj sada jeste, i nadam se da će neko ko noćima ne spava u potrazi za najboljom opcijom kreveta da zaustavi ludilo pronaći ovaj post i može da dobije neke dragocene informacije koje će mu pomoći u potrazi.

Одговорити

Odgovori

Chris
28. decembar 2018. u 17.57 časova

Deborah,

Koji model Serta Perfect Sleeper ste kupili i da li ste i dalje zadovoljni njime?

Срдачан поздрав.

Одговорити
Janet Devlin
2. oktobar 2018. u 12.12 časova

Gde ste kupili svoj Serta dušek i pokrivač za spavanje?

Одговорити

Odgovori

Jess RJ
13. februar 2019. u 09.48 časova

Evo veze do Serta dušeka koje smo pregledali. Možete kliknuti na bilo koji od njih da biste saznali više i/ili obavili kupovinu:

https://www.gov-civil-aveiro.pt/serta-icomfort-mattress-reviews/

Što se tiče pokrivača Slumber Cloud, evo linka koji pruža popust:

https://www.slumbercloud.com/our-products/cooling-mattress-pads/nacreous-mattress-pad.html#sc814d3

Одговорити
Pat C
19. avgust 2018. u 09.58 časova

Veoma temeljna recenzija…….hvala!

Koji konkretan model Serta perfect spavača ste kupili.

Pat C.

Одговорити
Antonella
16. avgust 2018. u 12.45 časova

Hvala vam što ste odvojili vreme da objavite svoje iskustvo i podelite svoje tajne za savršeno iskustvo spavanja! Kao što ste i vi radili ... Ja sam budan noću i istražujem i poredim! Dakle, vaš krevet se zove Serta savršeni spavač? Čekam da dođe saatva (gradi se) Bolesno brinem da mi se neće svideti i ako ne uspe idem na Sertu…

Одговорити

Odgovori

Josie
20. novembar 2018. u 00:20 časova

Molim vas, recite mi kako je dušek Saatva? Tražim dušek’ Ne mogu da odlučim da li da kupim Saatva ili Serta Perfect Sleeper.
Čitao sam mnogo recenzija.
Ja spavam na boku, a moj muž spava na leđima Volim meko, ali želim da dobijem luksuznu firmu.

Одговорити
sheree
17. oktobar 2018. u 20.13 časova

Obavestite nas koji dušek ste kupili i kako vam se sviđa.

Одговорити
Cliff Samson
29. maja 2018. u 07:32

Želeo bih da imam više informacija o tome šta zapravo pokriva garancija. Opuštanje, odvajanje konca, suze itd…? Takođe, postoji li proporcionalni odbitak ako se to dogodi i ako je zagarantovan novi dušek?

Одговорити

Odgovori

Jess RJ
5. april 2019. u 16.18 časova

Saatva je dizajniran da traje 12-15 godina uz normalnu upotrebu i dolazi sa 15 godina neproporcionalne garancije. Sve o njihovoj garanciji možete pročitati ovde:

https://www.saatvamattress.com/warranty.html

Одговорити
Wayne Koch
17. jul 2018. u 08.55 časova

Zabrinut sam zbog opuštanja u centru. Da li je opuštanje pokriveno garancijom??

Одговорити

Odgovori

Jess RJ
5. april 2019. u 16.18 časova

O uslovima garancije možete pročitati ovde:

https://www.saatvamattress.com/warranty.html

Одговорити
Nik Smeshko
4. maja 2018. u 09.36 časova

Saatva naplaćuje 99 dolara naknade za rukovanje za vraćanje dušeka tokom besplatnog pokušaja od 120 dana (dakle, nije ni besplatno…)

Одговорити
Mary
8. marta 2018. u 20.04 časova

Naručio sam i spavao na luksuznom čvrstom dušeku mesec dana. Nije bilo toliko čvrsto koliko mi je trebalo da bude sa hernijom diska i 2 artoskopske operacije kolena.
Zvao sam 1 nedelju. pre za zamenu u firmu. Danas sam dobio svoj dušek. Odmah osetim razliku. После
kupujem i vraćam oko 5 dušeka iz drugih kompanija, moram reći da sam našao pravi dušek
Сада. Mary B. 3/8/ 18???

Одговорити

Odgovori

Jess RJ
5. aprila 2019. u 16.15 časova

Drago mi je da čujem! Voleli bismo da čujemo kako to funkcioniše za vas.

Одговорити
Linda Hamilton
16. januara 2018. u 10.54 časova

zdravo Džes,

Pitam se kada ste isprobali Saatvu koju ste ovde pregledali i da li se nešto u vezi sa njenom unutrašnjom konstrukcijom ili spoljašnjim poklopcem promenilo od vašeg pregleda?

Takođe, da li ste ovde pregledali njihov vodeći luksuzni čvrsti dušek.

Хвала вам,
Прилично

Одговорити

Odgovori

Jess RJ
5. aprila 2019. u 16.11 časova

Hej, Linda! Nisam svestan bilo kakvih promena u Saatvi. Pregledao sam sva tri Saatva proizvoda. Ostale možete pogledati ovde:

Zenhaven- https://www.gov-civil-aveiro.pt/zenhaven-review/
Loom and Leaf- https://www.gov-civil-aveiro.pt/loom-and-leaf-review/

Одговорити
Joanne Pratt
28. septembar 2018. u 15.12 časova

Molimo vas da podelite svoje iskustvo o dobrom i lošem korišćenju Saatva bračnih kreveta, podesivih. Zamenićemo kralja, nepodesivog. Da li je Saatva najbolji izbor ili možete preporučiti nešto bolje?

Da li radi na podesivim krevetima?
Da – imao sam veoma pozitivno iskustvo kada sam koristio svoj u kombinaciji sa
Saatva's Lineal podesiva baza.

Одговорити

Odgovori

Jess RJ
5. aprila 2019. u 16.14 časova

Nisam koristio opciju blizanaca. Ako tražite posebno nešto što je prilagodljivo sa podesivom bazom, uvek preporučujem proizvode od pene ili lateksa bez jedinice unutrašnje opruge kako bi dušek ostao krut kada pokušate da ga prilagodite. U liniji Saatva, ja bih išao sa Zenhavenom. Napravljen je od lateksa i veoma je jednostavan za upotrebu na podesivim osnovama.

https://www.gov-civil-aveiro.pt/zenhaven-review/

Одговорити

Ostavite odgovor. Otkažite odgovor

Ваша емаил адреса неће бити објављена.Обавезна поља су означена*

Komentar

ime*

e-pošta*

Ocena0

Lokacija

Sačuvaj moje ime, imejl i veb lokaciju u ovom pregledaču za sledeći put kada budem komentarisao.

Ovaj sajt koristi Akismet da smanji neželjenu poštu. Saznajte kako se obrađuju podaci o vašim komentarima .

Uporedite proizvodeUporedite proizvode
Ступите у контакт

Занимљиви Чланци

Популар Постс

Anketa Nacionalne fondacije za spavanje 2020. Sleep in America® pokazuje alarmantan nivo pospanosti i nizak nivo akcije

Anketa Nacionalne fondacije za spavanje 2020. Sleep in America® pokazuje alarmantan nivo pospanosti i nizak nivo akcije

Pena protiv opružnih dušeka

Pena protiv opružnih dušeka

Растућа породица! Научите све о Леигхтон Меестер и ћерки Арло Даи Адама Бродија

Растућа породица! Научите све о Леигхтон Меестер и ћерки Арло Даи Адама Бродија

„Сезона је! Божићни украси породице Кардашијан-Џенер: фотографије њихових домова

„Сезона је! Божићни украси породице Кардашијан-Џенер: фотографије њихових домова

Спарклерс! Веренички прстенови Никки Беле од Артема и Џона Цена у поређењу: фотографије

Спарклерс! Веренички прстенови Никки Беле од Артема и Џона Цена у поређењу: фотографије

Колекција тетоважа Миранде Ламберт није ~Сометхин’ Бад~! Погледајте фотографије, значења иза дизајна

Колекција тетоважа Миранде Ламберт није ~Сометхин’ Бад~! Погледајте фотографије, значења иза дизајна

Оох Ла Ла! 3. сезона „Емили у Паризу“: Сазнајте датум изласка, глумце, погледајте нове фотографије и још много тога

Оох Ла Ла! 3. сезона „Емили у Паризу“: Сазнајте датум изласка, глумце, погледајте нове фотографије и још много тога

Ким Кардасхиан даје обожаваоцима обилазак свог СККН-а од КИМ канцеларије: Унутар изложбеног салона, Глам собе и још много тога

Ким Кардасхиан даје обожаваоцима обилазак свог СККН-а од КИМ канцеларије: Унутар изложбеног салона, Глам собе и још много тога

Kognitivno-bihejvioralna terapija za nesanicu (CBT-I)

Kognitivno-bihejvioralna terapija za nesanicu (CBT-I)

Бацхелор Натион Бабе! Погледајте „Бацхелор ин Парадисе“ најбоље фотографије бикинија алум Сарах Хамрицк

Бацхелор Натион Бабе! Погледајте „Бацхелор ин Парадисе“ најбоље фотографије бикинија алум Сарах Хамрицк